Antena Meniu Search
x

Tânăra filmată când e lovită până leşină, într-o pădure din Cluj, l-a identificat pe bătăuş. Surpriză pentru anchetatori

Tânăra filmată când e lovită până leşină, într-o pădure din Cluj, l-a identificat pe bătăuş. Anchetatorii au avut o surpriză atunci când fata le-a spus cine e bărbatul care a dat în ea fără milă.

de Redactia Observator

la 16.02.2019, 08:20

Doi fraţi sunt acuzaţi de lovirea fetei
Tânăra filmată când e lovită până leşină, într-o pădure din Cluj, l-a identificat pe bătăuş. Surpriză pentru anchetatori - Ştiri de Cluj

Tânăra filmată când e lovită până leşină, într-o pădure din Cluj, l-a identificat pe bătăuş. Anchetatorii au avut o surpriză atunci când fata le-a spus cine e bărbatul care a dat în ea fără milă.

Tânăra bătută până a leșinat a fost victima unuia dintre frații Szentgyorgyi, din Jucu, foști luptători MMA. Conform unor surse judiciare citate de Ştiri de Cluj, bătaia a avut loc în Cluj-Napoca, nu într-o pădure din Dej, iar la locul faptei au fost prezenți Petru Ionuţ Szentgyorgyi, un fost luptător MMA, și fratele acestuia, Dănuț Szentgyorgyi. Ambii sunt acum în închisoare.

Iniţial s-a vehiculat numele lui Petru Ionuţ ca fiind agresorul, dar, din informațiile furnizate sursei citate cel care a lovit cu bestialitate este Dănuț Szentgyorgyi, iar Petru Ionuţ Szentgyorgyi a asistat. "Deocamdata se fac cercetari cu privire la faptă, in rem . Ulterior, se va stabili participația fiecăruia dintre frați la această faptă.", au precizat sursele citate de Știri de Cluj.

Din imaginile apărute public rezultă că cel care a lovit tânăra este Dănuț Szentgyorgyi, iar fratele acestuia, Petru Ionuț Szentgyorgyi, îl asista și încuraja, fără a-l opri. 

Pe acelaşi subiect

Dănuț a lovit-o pe tânără cu picioarele și cu pumnii, după care a tras-o de păr pe stradă. 

Bătăuşul fetei e în inchisoare, la fel şi fratele lui

Dănuț Szentgyorgyi, bărbatul pe care fata l-a identificat la Poliţie că a bătut-o, este în arest pentru înșelăciune în formă continuată prin metoda "accidentul".

Szentgyorgyi Petru Ionuţ, fratele lui, fost luptător MMA, a fost trimis în judecată, în 2017, sub acuzația de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsa de 8 ani și patru luni de închisoare, cu executare. Petru Ionuț l-a bătut pe proprietarului unei turme de oi și pe ciobanul acestuia.

Fata a fost lovită până la leşin, fără milă

Toată grozăvia s-a petrecut într-o pădure din Cluj Napoca, deşi iniţial s-a crezut că totul s-a întâmplat la Dej. Din înregistrare, care durează aproape 2 minute, se vede că agresiunea a avut loc noaptea, pe un drum, în faţa unei maşini oprite, cu farurile aprinse. 

Filmuleţul începe cu fata care plânge în faţa maşinii, în timp ce un tânăr îi spune să se dea la o parte. La câteva secunde, individul se năpusteşte asupra brunetei cu pumnii şi picioarele. Dă cu piciorul atât de tare, încât se prăbuşeşte la pământ. 

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional

Fata îl imploră printre lacrimi să o ierte, însă bărbatul se ridică nervos şi o ia din nou la pumni. Apoi o trage de păr şi o aduce în faţa farurilor aprinse. Îi seceră picioarele cu o lovitură puternică, moment în care fata cade, iar ce urmează este de neimaginat.

În timp ce o înjură, tânărul o loveşte cu piciorul în spate, în faţă şi oriunde vede cu ochii până când fata leşină. "A dracu vită! Mă înjuri tu pe mine?", se aude nervos bătăuşul.

Lăsată inconştientă, prăbuşită la pământ, tânăra este târătă de păr câţiva metri în faţa maşinii. "Te omor! Te leg de maşină şi te duc până la Dej", strigă agresorul în timp ce o scuipă.

După care urmează o altă serie de pumni şi picioare în gură. "Te rog, nu mai fac niciodată!", se aude fata îngăimând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăra filmată când e lovită până leşină, într-o pădure din Cluj, l-a identificat pe bătăuş. Surpriză pentru anchetatori