Antena Meniu Search
x

Video Primul videoclip pe Youtube, postat acum 19 ani. Unul dintre fondatori a încărcat filmuleţul "Eu la grădina zoologică"

Au trecut 19 ani de când primul videoclip a fost postat pe platforma socială Youtube. Pe 24 aprilie 2005, Javed Karim, unul dintre co-fondatorii site-ului a încărcat un filmuleţ de doar 19 secunde, intitulat "Eu la grădina zoologică".

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 17:29

Primul videoclip pe Youtube, postat acum 19 ani. Javed Karim a încărcat filmuleţul "Eu la grădina zoologică"
Primul videoclip pe Youtube, postat acum 19 ani. Javed Karim a încărcat filmuleţul "Eu la grădina zoologică" - Captură Youtube

Clipul a strâns peste 317 milioane de vizualizări de-a lungul anilor, iar canalul creat atunci de tânărul inginer a ajuns la peste 4 milioane de abonaţi. La un an după publicarea videoclipului, Google a cumpărat platforma de la Karim și alți cofondatori pentru 1,65 miliarde de dolari. Iar restul... e deja istorie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Primul videoclip pe Youtube, postat acum 19 ani. Unul dintre fondatori a încărcat filmuleţul "Eu la grădina zoologică"