Antena Meniu Search
x

Tânără poliţistă moartă în Cluj, a fost strivită sub un Mercedes Vito în curtea părinţilor

Tânăra care a murit, seara trecută, în comuna Mociu din judeţul Cluj, strivită de o autoutilitară tip Mercedes Vito, în timp ce se afla în curtea părinţilor, era poliţistă în cadrul IPJ Alba.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.11.2020, 12:53

Tânără poliţistă moartă în Cluj, a fost strivită de un Mercedes Vito în curtea părinţilor
  • Poliţista a fost prinsă sub roţile unui Mercedes Vito.
  • Medicii nu au mai putut să o salveze pe tânăra de 41 de ani.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în timp ce tânăra de 41 de ani, mama unei fetiţe minore, se afla în curtea părinţilor.

Potrivit poliţiştilor clujeni, femeia s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei Mercedes Vito, pornind motorul. A coborât din vehicul, pentru a curăța parbrizul, însă nu tras frâna de mână.

Aflată pe un teren în pantă, duba a luat-o la vale şi a prins-o pe poliţistă sub roţi.

Echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului au scos-o pe femeie de sub maşină şi au reuşit să o resusciteze. Din păcate, în drumul spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să o salveze.

Filmul tragediei din Mociu

Într-o informare emisă în această dimineaţă, IPJ Cluj a relatat filmul tragediei.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.40, politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din localitatea Mociu, o femeie a fost blocată sub roțile unei autoutilitare.

Forțele care au intervenit la fața locului au constatat, din nefericire, decesul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, intenționând să părăsească curtea imobilului, s-ar fi urcat la volanul autoutilitarei, pornind motorul.

Ulterior, aceasta ar fi coborât din autovehicul, pentru a curăța parbrizul, însă, aflându-se pe un teren în pantă, autoutilitara ar fi început să se deplaseze, femeia fiind prinsă sub roțile acesteia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată în informarea IPJ Cluj.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără poliţistă moartă în Cluj, a fost strivită sub un Mercedes Vito în curtea părinţilor