Antena Meniu Search
x

Toţi cei 9 români morţi în cumplitul accident din Ungaria erau verişori între ei. Rudele au ştiut de tragedie, după ce şoferul a transmis totul live pe Facebook

Cei nouă români care au murit în cumplitul accident din Ungaria, petrecut marţi seară, erau verişori între ei.

Toţi cei 9 români morţi în cumplitul accident din Ungaria erqau verişori între e
Toţi cei 9 români morţi în cumplitul accident din Ungaria erqau verişori între e

Cei nouă români care au murit în cumplitul accident din Ungaria, petrecut marţi seară, erau verişori între ei. Victimele şi-au pierdut viaţa pe loc, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit puternic de un camion. 

Accidentul care a luat nouă vieţi şi a lăsat 35 de copii orfani a fost provocat de Petru Zălar, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Deaj, comuna Mica, care făcea live pe Facebook în timpul unei depăşiri.

Pentru că nu era atent la drum, şoferul a condus pe contrasens şi a intrat în plin într-un camion încărcat cu nisip.

Impactul a fost fatal pentru toţi cei nouă oameni aflaţi în microbuzul înmatriculat în judeţul Mureş.

Vcitimele se întorceau acasă din Slovenia, unde munceau pe plantaţiile de hamei. Şoferul aflat la volanul microbuzului transmitea love pe Facebook, chiar în momentul impactului nimicitor. 

La Deaj, în Mureş, rudele şoferului de microbuz care era live pe facebook în momentul nenorocirii sunt dărâmate. Cumnata lui Petru Zălar a povestit că toată familia urmărea transmisia de pe reţeaua de socializare, în momentul când a avut loc accidentul.

"Da, uite aşa ne uitam la ei. Am văzut şi când au zis ioi, vai, gata. Şi-am zis gata, au făcut accident. Noi am ştiut imediat. Şi nu a durat mult şi a sunat Olimpiu pe copilul lui. Şi a zis dacă tati a fost la volan, că el mai dădea maşina şi la şoferi ca să vină acasă. Şi copilul a zis da, tati a fost la volan. Atunci tată-tu a murit, că a avut accident.", spune femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Toţi cei 9 români morţi în cumplitul accident din Ungaria erau verişori între ei. Rudele au ştiut de tragedie, după ce şoferul a transmis totul live pe Facebook