Antena Meniu Search
x

Topul zodiilor care atrag banii ca un magnet. Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de luna în care te-ai născut

Esti predestinat să ai succes și munți de bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare te-ar putea ajuta horoscopul banilor. Unele zodii fac averi fără pic de efort, în timp ce altele muncesc ani întregi fără niciun rezultat.

Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de zodie
Horoscopul banilor

Esti predestinat să ai succes și munți de bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare te-ar putea ajuta horoscopul banilor. Unele zodii fac averi fără pic de efort, în timp ce altele muncesc ani întregi fără niciun rezultat. Iată topul zodiilor, în funcție de ușurința cu care se vor îmbogăți

1. Capricorn

Fiind o zodie de pământ (a se citi lucruri materiale - bani), Capricornii știu când să înceapă un proiect și cum să îl ducă la bun sfârșit. Calitatea lor principală e că nu au nevoie de ajutor, se ambiționează singuri și reușesc să se motiveze indiferent de greutăți, chiar și atunci când totul pare pierdut. Locul 1 în top, fără discuții! 

2. Scorpion

O altă zodie care va face bani din nimic. Chiar dacă e un semn de apă, scorpionul are calități de lider. Atunci când ajunge într-o colectivitate are un singur gând - să devină șef cât mai repede cu putință. Și nu de dragul șefiei, ci pentru că știe cum să facă bani și ar fi păcat să piardă oportunități. Până la urmă, toată pasiunea lor trebuie să se materializeze în ceva, nu-i așa? 

3. Fecioară 

Zici fecioară, zici bani, bogăție, averi și din nou bani. Nu se pot opri din a rezolva probleme nicio secundă, și asta e genul de calitate pe care vrei s-o ai dacă plănuiești să te îmbogățești. În plus, fecioarele sunt foarte atente la propria dezvoltare personală, urmărind cu atenție progresul pe care îl fac de la o zi la alta. Vor din ce în ce mai mult, din ce în ce mai bine, dar fără a-și pierde reperele morale. Locul trei în top, și asta doar datorită faptului că țin la principii! 

4. Pești 

După cum bine știm, peștii se lasă duși de val. Nu e un defect, nici o calitate, ci doar un mod de viață. Peștii nu se grăbesc, nu se enervează când lucrurile nu merg conform planului și au o capacitate extraordinară de a se adapta. Deși creativitatea lor nu îi va propulsa în funcții de conducere, îți pot găsi cu ușurință împlinirea în domenii precum pictura, dansul sau muzica. Locul patru în top, vor câștiga bani îndeplinindu-și visurile! Ceea ce este, să recunoaștem, ideal.

5. Taur

Taurii sunt adevărate monumente de placere și confort. Ideea lor de bogăție e o masă copioasă, urmată de un pahar de vin și o priveliște plăcută. Dacă mai rămân bani și de haine nu ar da stilul acesta de viață pe nimic. Își vor urmări cu înverșunare pasiunile, iar dacă uneori vor pierde direcția, vor ști cum să revină mereu la lucrurile care îi definesc. În rarele momente în care-și vor folosi "coarnele" vor reuși să obțină tot ce-și doresc. Locul 5 în top, e și asta o calitate! 

6. Berbec

Berbecii sunt învingători pur-sânge. Le arde inima de ambiție și focul va fi atât de vizibil pentru colegi, încât nici nu se vor obosi să îl ascundă. Ambițioși până la cer, vor face tot ce e posibil pentru a-și îndeplini scopul. Există, însă, o mică problemă: de multe ori scopul nu mai corespunde nevoilor. Cei care vor reuși să-și păstreze claritatea și viziunea vor deveni bogați. Foarte bogați!

7. Vărsător

Spre deosebire de toate celelalte zodii, Vărsătorii au acea sclipire de geniu care, aproape întotdeauna, vine la pachet cu mulți bani. Sunt în stare de a concepe orice plan, indiferent de cât de nebunesc e acesta. Chiar dacă nici ei nu știu cum l-ar pune în aplicare. Îndrăznește să-i întrebi unde se văd peste 5 sau 10 ani, dar fii pregătit de un răspuns care, poate, ți se va părea exagerat. Vărsătorii sunt adevărate mașini de făcut bani, dacă reușesc să facă primul pas. Ceea ce pentru ei e cam greu. Dar să-i vezi ce frumos plănuiesc!

8. Leu

Leii sunt, ei bine, regii lanțului trofic. Lideri înnăscuți, fără competiție. Problema lor cea mai mare e că nu-i prea interesează banii. Sunt, în schimb, înnebuniți după atenție și preocupați de a juca rolul de lider. Orice compliment îi mulțumește și, odată reconfirmați ca fiind puternici, se pun pe lenevit. Cei care vor renunța la aparențe vor avea toate șansele de a câștiga bani. 

9. Gemeni

Gemenii sunt adevărați intelectuali, preocupați să cunoască și să înțeleagă lumea complexă ce îi înconjoară. Le place să schimbe idei și concepții despre viață, inspirația lor fiind admirația față de frumos. Ceea ce e de apreciat, mai ales dacă nu vor să se îmbogățească. Un manager i-ar sfătui cu răceală să lase visurile la o parte, nu totul e plăcut în viață, unele lucruri trebuie făcute chiar dacă nu aduc plăcere. Locul 9, slabe șanse de îmbogățire. 

10. Balanță

Pentru balanțe lucurile sunt simple. Succesul se obține după un plan clar, concis și executat cu sânge rece. Sunt foarte ordonate în gândire și, surpriză, nu vor bani doar de dragul banilor. Pentrui ei, câștigul se face obține respectând anumite limite și fiind mereu fair-play. O atitudine demnă, dar nerecomandată celor care vor să facă primul milion. 

11. Rac

Zici raci, zici liniște. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că acești nativi consideră familia și căminul drept bogăție inestimabilă. Ar da totul pentru o viață liniștită, în care micile plăceri ale vieții sunt ridicate la rang de artă. Dacă ar putea ar renunța cu totul la bani. Penultimul loc, avere doar în suflet. Dar să-i vezi ce fericiți sunt!

12. Săgetător 

Săgetătorii au toată energia din lume, dar zero dorință de a câștiga mulți bani. Orice le-ai spune, nu sunt interesați și pace. Vor doar să-și vadă de micile lor activități, pe care le fac cu dedicație și cu un sentiment de împlinire. Toată agitația și stresul necesare pentru a strânge o avere nu-i interesează absolut deloc, motiv pentru care nu au calitățile necesare pentru a fi buni manageri - și chiar sunt mulțumiți de acest aspect. Omul care nu-și dorește multe e cel mai bogat. Ulimul loc în top, câștigat cu prisosință! 

Află și Ce înseamnă când visezi bani. Poate fi un semn bun

Vezi și Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii şi ce câştiguri îţi aduc

Horoscopul dragostei. Ele sunt zodiile care vor rămâne împreună toată viaţa

sursa: yourtango.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Topul zodiilor care atrag banii ca un magnet. Ce șanse ai să te îmbogățești în funcție de luna în care te-ai născut