Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 iunie 2018. Bani, întâlnire romantică și o criză de gelozie

O zi ideală pentru pentru a da frâu liber sentimentelor. În dragoste totul e permis, iar astăzi este momentul perfect pentru a face pasul decisiv.

Horoscop 11 iunie 2018
Horoscop, 11 iunie 2018 - Observator

Horoscop 11 iunie 2018. O zi ideală pentru pentru a da frâu liber sentimentelor. În dragoste totul e permis, iar astăzi este momentul perfect pentru a face pasul decisiv.

Dacă ești singur plănuiește în cel mai mic detaliu întâlnirea pe care o aștepti de multă vreme, pentru că pasiunea plutește în aer și e păcat să fii nepregătit în fața unei asemenea șanse. Dacă ești într-o relație, un mic cadou și o melodie romantică vor transforma ziua într-o poveste de neuitat. Pe seară se anunță și câștiguri în bani!

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Berbec

Problemele pe care berbecii le-au avut în dragoste își vor găsi astăzi rezolvarea. E unul dintre acele momente în care oamenii înțeleg diferențele ce îi despart și le îmbrățișează. Așadar nu e cazul să aplici vechea tactică, aceea de a încerca să-ți schimbi partenerul din rădăcini. Încearcă să-l asculți cu atenție, să îl înțelegi, vei realiza la rândul tău că multe conflicte nici nu trebuie soluționate, e suficient ca persoana iubită să simtă că este apreciată și că nu vorbește cu pereții.

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Taur

Cine a spus că gelozia distruge vieți nu a glumit. E posibil să asiști la o scenă îngrijorătoare din partea partenerului, care este convins că va fi părăsit în scurt timp pentru altcineva. De unde s-a ajuns aici, nimeni nu știe. Cert este că toate încercările tale de a calma situația se lovesc de un zid. Fie că vorbești sau nu, vulcanul a erupt și nu se mai poate face nimic. Vei fi nevoit să ștergi zeci de numere din telefon, ceea ce te va face să regreți momentul în care ai acceptat primul semn de gelozie. 

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Gemeni 

Gemenii petrec prima zi a săptămânii făcându-și griji. Ba se strică o țeavă, ba sunt probleme cu mașina, apar dificultăți la tot pasul. Ar fi indicat să lași stresul la o parte, nu te va ajuta să rezolvi nimic. Ia situația în mâini, dă telefoanele necesare și apelează la ajutorul specialiștilor. Se vor așeza toate la locul lor dacă faci primul pas, renunță la atitudinea de victimă. În fond, nici măcar nu te caracterizează, e doar o zi mai proastă.

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Raci

Racii sunt iritați de dimineața până seara. Deși nu le stă în fire, se enervează pe obiceiurile noii generații, uitând cum au fost în adolescență. În niciun caz nu ar trebui să te lași cuprins de această mentalitate de înțelept al satului. Fiecare generație crede că cea care vine din urmă e cel mai puțin pregătită pentru viață, nimic nou sub soare. Mult mai bine ar fi să încerci să-i înțelegi pe acești copii care par de pe o altă planetă, au multe lucuri interesante de spus. Se zice că cine trăiește printre tineri îmbătrânește greu. 

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Leu

Leul crede a rezolvat toate problemele din lume și acum a venit timpul pentru politică. Cauți cu disperare un partener cu care să discuți ce fac mai marii statului, însă nu pentru a avea un schimb de opinii, ci pentru a demonstra cuiva că ai dreptate. Partenerul de viață nu e chiar dispus să intre în subiecte politice, așa că pasiunea ta mistuitoare riscă să rămână neconsumată. Nicio problemă, la mijlocul zilei te vei întâni cu șeful, care îți va ține un discurs de neuitat. 

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Fecioară

Fecioarele au de-a face cu o situație bizară în familie. O rudă a ciulit urechile când discutai cu o persoană de sex opus și acum a prins momentul potrivit în care să te pună la punct. Ți se reproșează că ai întrecut limita și ai început să flirtezi, deși ai un partener care te așteaptă acasă și are încredere în tine. Cumva, realizezi că această persoană are dreptate, dar te enervezi pentru că nu ești lăsată să-ți trăiești viața așa cum vrei. Vei ieși din încurcătură cu mulțumiri "sincere" pentru sfaturile primite. Puțin efort!

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Balanță 

O dată la ceva timp se întâmplă să dai peste omul nepotrivit. De data aceasta e un hairstylist, ghinion. Nu ai reușit să comunici bine cum anume vrei să-ți stea părul iar acum arăți ca-n filmele de groază. Partea rea e că ai nevoie de haine noi, ochelari și pălării pentru a ascunde dezastrul, partea bună e că unii te complimentează pentru schimbarea de look. Bizar, nu? Încearcă să te relaxezi, și divele dau greș câteodată. Spre seară primești o veste excelentă legată de bani!

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii trec printr-un adevărat test al vieții. O părere pe care o susții cu tărie nu este acceptată în mediul profesional, iar asta te face să-ți pierzi încrederea în propriile forțe. Nu e cazul să disperi, și de Einstein s-a râs la început. Încearcă o altă abordare: adună oamenii care gândesc ca tine pe internet și prezintă-le punctul tău de vedere, ideile bune vor ieși până la urmă la suprafață. Important e să ai răbdare și să nu lași emoțiile să-ți dicteze parcursul profesional.

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Săgetător

Zi obositoare pentru Săgetători. Deși abia a început săptămâna, te simți epuizat și lipsit de chef. Încearcă să citești o carte sau să te uiți la televizor, de petreceri ai tot avut parte. În plus, e o perioadă mai ușoară la serviciu așa că îți permiți să te relaxezi câteva ore. Atenție la prietenii care vor să o ia de la capăt cu distracția, nu se întâmplă nimic dacă refuzi o nouă seară îmbibată cu alcool.

Horoscop 11 iunie pentru Capricorn

Capricornii nu trebuie să se lase prinși în capcana impulsivității. Gândul îți este la o singură persoană și ai tendința de a risca totul pe o singură mișcare, poate-poate va ieși ceva. Fii atent, aici ai de-a face cu o fire retrasă, timidă, care te-ar putea respinge dacă ești prea îndrăzneț. Un simplu apel în care o întrebi ce face și ce planuri are pentru săptămâna viitoare ți-ar da șanse mult mai mari decât un gest grandios.

Horoscop 11 iunie pentru Vărsător

Vărsătorii sunt puși pe ceartă cu persoane plictisitoare. Te deranjează cei cu idei puține, dar fixe, și ai tendința de a intra în conflicte. Nu are niciun sens să discuți în contradictoriu cu asemenea indivizi, nu vor înțelege nimic din ce le spui. Unii oameni trebuie pur și simplu ignorați. E mai bine să te îndepărtezi de o situație jenantă, decât să spui vorbe la nervi. E o formă de putere să reziști impulsului de a te certa.

Horoscop 11 iunie 2018 pentru Pești 

Peștii sunt la granița dintre tristețe și depresie. Te gândești că prima trece, dar a doua nu prea, așa că decizi să-ți iei destinul în propriile mâini începând din acest moment. Ai ideea genială de a te reîntoarce la vechile hobby-uri, dintre care unul are chiar potențialul de a deveni o afacere de succes. De mic ți s-a spus că ești talentat, nu lăsa rutina să te îndepărteze de ceea ce-ți face plăcere. Cine face ce-i place este un om fericit și bogat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 iunie 2018. Bani, întâlnire romantică și o criză de gelozie