Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 septembrie 2018. Atracție irezistibilă, bani și o întrebare dificilă

Horoscop 16 septembrie 2018. Dragostea plutește în aer în acest sfârșit de săptămână! Pentru cei singuri se anunță întâlniri cu persoane atrăgătoare, însă de momente frumoase au parte și cei aflați într-o relație stabilă. 

Horoscop 16 septembrie 2018
Horoscop 16 septembrie 2018. Atracție irezistibilă, bani și o întrebare dificilă - Observator

Horoscop 16 septembrie 2018. Dragostea plutește în aer în acest sfârșit de săptămână! Pentru cei singuri se anunță întâlniri cu persoane atrăgătoare, însă de momente romantice au parte și cei aflați într-o relație stabilă. 

E posibil să vină din urmă și probleme amânate, însă nimic de speriat. Îmbinând utilul cu plăcutul aceste mici neplăceri se vor estompa, iar seara va aduce clipe frumoase, în compania celor dragi.

Horoscop 16 septembrie Berbec

Berbecii vor pierde contactul cu cei din jur și motivul este unul cât se poate de serios. Au de făcut planuri serioase cu privire la viitor, iar astăzi este momentul perfect pentru a începe. E nevoie de stabilirea unui nou buget, de recalculat datorii mai vechi, pe scurt, sunt lucruri serioase de făcut - care nu mai pot fi amânate. Nu e de mirare că berbecii se vor distanța, măcar pentru o perioadă, de viața agitată a prietenilor. Până la urmă nu au intrat zilele în sac!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 16 septembrie Taur

Taurii au parte de o mică excursie prin oraș. Un prieten vine cu propunerea surprinzătoare de a face o plimbare lungă, ca în vremurile bune, și de aici până la un adevărat maraton nu e mai decât... un pas! Deopotrivă încărcați de energie și obosiți, taurii vor întâlni spre seară o persoană dragă, care le va încânta simțurile și îi va face să se simtă speciali. O zi cu adevărat bună!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 16 septembrie Gemeni

Gemenii au parte de turbulențe pe plan emoțional! Dacă ești unul dintre care se enervează într-o secundă, astăzi e indicat să stai singur acasă, pentru că se anunți conflicte la orizont. Deși prietenii te cunosc bine, și înțeleg cu adevărat ceea ce simți, străinii vor lua atudinea ta ca pe o ofensă. Nu e cazul să intri în discuții inutile, sunt lucruri mai bune de făcut, cel puțin până când se liniștesc apele. Partea bună: vin vești extraordinare cu privire la bani!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 16 septembrie Rac

După bunul obicei, racii vor petrece duminica rezolvând problemele amânate de-a lungul săptămânii. A devenit deja o obișnuință pentru acești nativi să rezolve lucrurile pe ultima sută de metri, chiar dacă asta le garantează un început de săptămână obositor. O soluție ar fi să combine utilul cu plăcutul. Curățenia poate fi făcută pe ritmuri de dans, o cină poate să fie împărțită cu un prieten drag, iar ordinea prin email-uri merge de minune cu câteva cuvinte frumoase pentru cei dragi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 16 septembrie Leu

Leii ar trebui să-şi lase grijile la uşă. Weekendul trebuie să fie prilej de relaxare, aşadar le este recomandat să petreacă timp de calitate alături de cei dragi. O veste importantă, care ar urma să anunţe un eveniment în familie, vă poate da totuşi planurile peste cap. Din fericire, ziua de duminică se va încheia într-o notă pozitivă şi veţi fi gata să începeţi o nouă săptămână cu bateriile încărcate.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 16 septembrie Fecioară

Fecioarele trebuie să evite orice cheltuială inutilă, fie că e vorba de lucruri pentru ei sau pentru cei dragi. Banii nu trag la aceşti nativi în această perioadă, care nu e favorabilă schimbărilor în carieră sau afaceri. Deciziile bazate pe judecata personală sunt cele mai inspirate, aşadar nu trebuie să plecaţi urechea la sfaturi care nu întotdeauna pot veni de la persoanele bine intenționate.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 16 septembrie Balanță

Balanţele vor fi copleşite de nostalgie, iar emoțiile îşi vor pune amprenta şi asupra modului de a reacţiona al acestor nativi. Un mare regret le va invada sufletul, aşadar este important să se înconjoare de lucruri şi persoane pozitive în cursul zilei. Renunţaţi să mai trăiți în trecut şi vă veţi bucura de o nouă etapă a vieții.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 16 septembrie Scorpion

Scorpionii trebuie să profite la maximum de ziua liberă, chiar dacă planurile făcute dinainte anunţă o zi cu multe lucruri de rezolvat. Ar trebui să vă odihniţi mai mult, aşadar puneţi telefonul pe silenţios. De asemenea, această perioadă este favorabilă pentru schimbări majore privind stilul de viaţă, mici modificări în viaţa de zi cu zi care ar urma să vă îmbunătățească starea de sănătate, dar și aspectul fizic.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 16 septembrie Săgetător

Săgetătorii vor întâmpina dificultăţi, astăzi, în conversaţiile cu persoanele apropiate. Nu vă veţi înţelege nici măcar cu cei mai buni prieteni. Spre după-amiază, întreaga situaţie se va schimba complet. Veţi întâlni persoane noi alături de care veţi petrece momente de neuitat. Printre acestea se află şi persoane de care vă veţi simţi atraşi emoţional şi fizic. Dacă sunteţi singuri, puteţi să treceţi la... flirt. Astrele vă recomandă prudenţă în ceea ce priveşte mâncarea de la cină. V-ar putea dăuna sănătăţii.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 16 septembrie Capricorn

Capricornii îşi vor petrece timpul, astăzi, încercând să întârească relaţia cu o persoană dragă. Încercaţi să nu cădeţi în capcana cuvintelor grele şi a bârfelor. Astrele vă recomandă să rămâneţi pozitivi şi cu sufletul curat. Aceasta este singura soluţie de a reveni la relaţia care v-a adus atât de multă fericire în trecut. Această zi va veni pentru voi cu împliniri atât pe plan emoţional, cât şi pe plan familial. Există o mare şansă să vă cumpăraţi un lucru de care aveţi mare nevoie, dar şi să găsiţi o nouă metodă de a economisi bani.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 16 septembrie Vărsător

Vărsătorii se vor lovi astăzi de o întrebare dificilă. Puteţi scăpa de ea doar dacă îi răspundeţi cu complimente persoanei cu care conversaţi. Pentru că este duminică, astrele vă recomandă să o luaţi uşor, să vă relaxaţi şi să nu încercaţi să îndepliniţi sarcini care vă solicită întreaga concentrare. Dedicaţi această zi acelor lucruri care vă fac fericiţi. Uitaţi-vă la televizor, jucaţi-vă cu copii sau încercaţi o nouă dietă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 16 septembrie Peşti

Peştii vor refuza total să facă un compromis într-o dispută cu o rudă. În aceste condiţii, situaţia pare fără ieşire, atât timp cât niciunul dintre voi nu încearcă să asculte. Astrele vă recomandă să faceţi pace şi să vă îndreptaţi atenţia către ceva constructiv, către ceva pozitiv. Încercaţi să faceţi ceva ce vă face fericiţi, mergeţi la cumpărături sau pur şi simplu petreceţi timp cu cei dragi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 septembrie 2018. Atracție irezistibilă, bani și o întrebare dificilă