Horoscop

Horoscop 2 august 2018. Noroc fantastic, curaj nebun şi bani mulţi

Publicat pe 01.08.2018 la 13:49 Actualizat pe 02.08.2018 la 12:29

Horoscop 2 august 2018. Astăzi, norocul favorizează pe cel curajos în dragoste şi carieră. Destinul deschide oportunităţi fantastice, trebuie doar să întinzi mâna să iei, sau să deschizi gura să ceri. O surpriză vine azi şi de la o persoană de la care nu aveaţi prea mari aşteptări.

Zodiacul pentru 2 august 2018

Horoscopul zilei de 2 august 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi

Observator.tv

Horoscop 2 august 2018. Astăzi, norocul favorizează pe cel curajos în dragoste şi carieră. Destinul deschide oportunităţi fantastice, trebuie doar să întinzi mâna să iei, sau să deschizi gura să ceri.

O surpriză vine azi şi de la o persoană de la care nu aveaţi prea mari aşteptări.

Horoscop 2 august 2018 Berbec

Berbecul va descoperi că 2 august 2018 este o zi săracă în evenimente. Principala sarcină pentru dvs. va fi eliminarea deficiențelor în treburile zilnice. Această rutină vă va absorbi atât de mult încât nu veți avea timp, nici dorință, nici energie pentru a merge la un eveniment în compania unei persoane care vă place. El va înțelege totul, dar există riscul ca astăzi această persoană să se familiarizeze cu altcineva. În concluzie, încercaţi să nu ignoraţi aceste mici semne ale destinului şi acordaţi prioritate lucrurilor care sunt de maximă importanţă pentru sufletul vostru.

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 2 august 2018 Taur

Taurul astăzi nu este sfătuit să experimenteze în sfera interpersonală. Dacă vă decideți să aflați cum se simte cu adevărat această persoană sau acea persoană, formulați cu tact și întrebați. Altfel, dacă veţi arăta impulsivitate, s-ar putea ca persoana respectivă să vă ignore complet toate sugestiile și faptele tale absurde. O extremă simplitate vă va ajuta atât în ​​probleme personale, cât și profesionale. De asemenea, aveţi tot dreptul să cereţi această simplitate şi de la cei care vă înconjoară. Nu uitaţi, orice complicaţie atrage după sine o alta.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 2 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor lucra atât pentru ei, cât și pentru colegii care au plecat în vacanță. Veți primi o recompensă decentă pentru aceste eforturi. Veți obține chiar mai mult decât v-ați așteptat. Premiul dvs. principal va fi un transfer temporar la cel mai prestigios post pe care ai putea să-l visezi. Faceți tot ce puteți pentru a obține un rezultat pozitiv. Azi vă arătați cele mai bune calități personale și profesionale, lucru care vă va fi de mare folos pe viitor.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 2 august 2018 Rac

Racul pe 2 august va renunța la prietenia lor cu logica lor legendară. Veți lua o pauză de la gândit şi veţi arunca această sarcină în spatele unui membru al sexului opus, care vă propune o aventură. Inima ta va începe să bată mai repede din cauza acestei persoane şi tot ce înseamnă logică păleşte în faţa dorinţei. Te laşi în voia ei sau a lui, însă sfaturi pentru cei căsătoriți este să depășiți această pasiune cât mai repede posibil, înainte de a deveni cauza unor situații dramatice.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 2 august 2018 Leu

Leul astăzi este destinat să găsească răspunsul la întrebarea lor eternă: "Cum pot deveni bogat?" Veți atinge acest obiectiv datorită unei șanse extraordinare, oferită de o cunoștință uimitoare. Persoana care apare în destinul tău va fi una dintre cele care dă naștere la tot felul de scheme vicioase de îmbogățire. Va împărtăși cu dvs. una dintre aceste idei minunate, pe care veți începe să o aplicați astăzi în mod activ. Principalul lucru este că această schemă nu vă obligă să vă investiți banii proprii. Totuşi, aveţi grijă banii cui îi investiţi. Există întotdeauna un risc.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 2 august 2018 Fecioară

Fecioarele trebuie să petreacă această zi într-o atmosferă liniștită şi relaxantă. Dacă proiectul dvs. necesită un program încărcat pentru această zi, nu daţi înapoi. Lucraţi încet şi sigur. Nu vă grăbiţi, există pericolul ca azi să faceţi o greşeală mare, dacă nu vă relaxaţi. Mintea ta, atât de sclipitoare în majoritatea timpului, a fost pusă la grea încercare în ultima perioadă, deci nu forţa limitele. E posibil să apară şi alte lucruri îngrijorătoare, care ţin de sănătate, dacă nu laşi deoparte, măcar pentru o vreme, ritmul acesta foarte alert de muncă.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 2 august 2018 Balanţă

Pentru Balanţă, cel mai important eveniment al acestei joi va fi întoarcerea celeilalte jumătăți. Având în vedere orele rămase înainte de a vă regăsi din nou în îmbrățișarea ei pasională, nu uitați de curăţenie. Faceți totul pentru ca soțul / soția să nu aibă motive de enervare de la primul pas făcut în casă. Pregătiţi o masă gustoasă, un vin bun, dar şi un subiect de discuţie care să relaxeze atmosfera. Bineînţeles, nu se va întoarce cu mâinile goale. Veţi primi un cadou extraordinar şi veţi înţelege din nou cât de mult vă iubeşte.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018

Horoscop 2 august 2018 Scorpion

Scorpionul, pe 2 august 2018, va fi însărcinat cu o obligaţie foarte importantă. Pentru a o îndeplini cu cea mai mare responsabilitate, va trebui să renunți la pauza de prânz și de fumat. Lucrați non-stop și nu vă opriți decât atunci când aţi terminat. Dacă îţi îndeplineşti cu desăvârșire această sarcină, vei avea un succes major în carieră și alte beneficii. După aceste eforturi uriaşe, nu uitați să te odihneşti bine, astfel încât energia ta să fie complet restaurată.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 2 august 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi nu trebuie să se retragă de la planul de acțiune planificat anterior. Planul tău este de succes, dar triumful tău va fi ușor amânat din cauza unor circumstanțe nefavorabile. Nu este o pierdere, este doar o întârziere, pe care ar trebui să o luați în mod filosofic și calm. Concentraţi-vă pe scopul pentru care sunteți gata să lucrați atât de mult. Acest lucru vă inspiră și vă va încurajează să continuați. Rezultatul este magnific. O încununare a succesului, exact aşa cum meritaţi.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 2 august 2018 Capricorn

Capricornii astăzi vor face o încercare timidă de a câștiga o anumită persoană. Această încercare nu va aduce efectul dorit și sunteți complet dezamăgit de voi înșivă. Cu toate acestea, înainte de a vă lua locul în rândul celor învinși, gândiți-vă din nou - ați făcut totul corect? Poate că principala ta greșeală este că ești prea timidă să cucerești această persoană. El așteaptă pași mai hotărâți și mai activi de la tine. Dacă ţi-l doreşti cu adevărat, mergi ca la poker, all in.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 2 august 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi va fi nervos. Lângă tine va fi o persoană pe care nu ai vrea să o vezi. Aceasta este probabil unul dintre părinții celeilalte jumătăți sau rudele voastre, care vă enervează din mai multe motive. Amintiți-vă că nu puteți fi chiar aşa ursuz, așa că încercați să vă ajustați atitudinea față de ceea ce se întâmplă. Amintiți-vă tot ce excelează această persoană și încercați să îi atrageți la aceste activități. Fii smart, nu te lăsa învins de propriul ego.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 2 august 2018 Peşti

Pestii astazi vor face un cadou foarte valoros unui strain, într-un imbold sufletesc. Veți vedea cu ce admirație această tânără doamnă se uită la accesoriul dvs. scump, știind că nu va putea să-și permită așa ceva. Veți oferi acest articol fără vreo dezbatere lungă şi fără să experimentați cel mai mic regret pentru acest act. Îţi vei aminti de tine la vârsta ei, cât de greu ţi-a fost atunci când scopurile și oportunitățile nu coincid.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Recomandare: Horoscop 3 august 2018. Dragoste fierbinte, prieten fals și o surpriză

În articolul

Horoscop 2 august 2018. Noroc fantastic, curaj nebun şi bani mulţi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

urmează pe observator

Vremea • la 12:20

Vremea în luna august 2020. Recordul absolut de temperatură: 44.5 grade Celsius

 • În sud și est, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal.
 • Cantitățile de precipitații, în luna august, vor fi potrivite, în cea mai mare parte a ţării.
Extern • la 12:16

Fostul papă Benedict al XVI-lea, grav bolnav după ce s-a întors dintr-o călătorie în ţara natală

 • Benedict a mers în Bavaria natală în iunie pentru a-i face o ultimă vizită fratelui Georg Ratzinger, în vârstă de 96 de ani, care a și murit la scurt timp după aceea.
 • Benedict a devenit foarte fragil, iar vocea sa abia se aude, a spus biograful Peter Seewald.
Social • la 11:56

Un șofer de TIR a adormit la volan și s-a răsturnat cu autotrenul în curtea unei familii din Călimănești (FOTO)

 • Șoferul ar fi adormit la volan, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în curtea unei locuințe.
 • În accident a fost rănită și o tânără de 30 de ani, pasageră în cabina TIR-ului.
 •  
Eveniment • la 11:40

Virgil Musta a anunțat când scade numărul cazurilor noi de coronavirus

 • Musta s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de pacienți COVID-19 internați la Terapie Intensivă.
 • Potrivit reputatului spidemiolog, există o proporție între numărul de pacienți critici și numărul de decese. 
Eveniment • la 11:00

Tânâr din Neamț, înjunghiat fără milă când încerca să salveze o fată din mâinile fostului iubit

 • Orbit de furie, agresorul a început să-l lovească pe tânăr, apoi l-a înjunghiat.
 • Băiatul a fost operat de urgență și se află în terapie intensivă, în stare foarte gravă.
Social • la 10:21

Două femei de 98 și 81 de ani au scăpat cu viață după ce s-au răsturnat cu mașina, la Gherla

 • La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla un șofer de 77 de ani, din municipiul Dej.
 • Cele două femei a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.
Vezi toate știrile noi

Trending

A scăpat după ce iubitul a împușcat-o în față, dar tragedia a lovit-o din nou! Cum și-a găsit sfârșitulpe a1.ro
Un politician de 43 de ani a murit imediat după externare. A fost tratat de COVID-19 și avea două teste negativepe a1.ro
Noi detalii șocante despre tânărul sinucigaș din Dolj! Băiatul, care a omorât o familie, voia să apară la știripe spynews.ro
Noul an școlar, 2020-2021. Care elevi ar urma să meargă la școală pentru studiipe spynews.ro
Gică Hagi și-a dat demisia de la Viitorul! Cutremur de proporții în Liga 1pe antenasport.ro
Pensia pe care Nadia Comăneci o primeşte de la statul român. "Zeiţa de Montreal" locuieşte în SUApe antenasport.ro
15 Dayspe antenaplay.ro
Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!pe antenastars.ro
Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am avut toate simptomele specifice”pe antenastars.ro
17 artiști care au pretenții exagerate de la staff-ul lorpe zutv.ro
Uite ce artiști au fugit din țara lor pentru o carieră de succes!pe zutv.ro
10 lucruri pe care nu le vedem în filme despre Batmanpe tvhappy.ro
CUTREMUR pe scena politică! Rareș Bogdan candidează la Primăria Capitalei! Este SCANDAL monstru în PNL!pe antena3.ro
Andreea Esca șochează pe toată lumea! Unde a plecat în vacanță după episodul COVID-19pe antena3.ro
Ce inseamna TIR, PECO, ARO ? Prescurtari pe care multi nu le cunoscpe cars.ro
Șoc la Antena 1! Viorel și Vulpița de la Acces Direct ... Mirela Vaida tocmai a făcut anunțulpe playtech.ro
„Mascați pe stradă”, restricție ilegală. „La plajă, doar cu soțul” e discriminarepe jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 3 - 9 august. Racii se ocupă de problemele financiarepe jurnalul.ro