Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 iulie 2018. Dragoste pasională, cadou și un final fericit

Horoscop 20 iulie 2018. Azi dați atenție sporită oamenilor loiali vouă. În dragoste, afaceri sau relații, loialitatea este bunul cel mai de preț. O zi de un optimism deosebit, care vă aduce multe beneficii.

Zodiacul zilei de 20 iulie 2018
Horoscopul zilei de 20 iulie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 20 iulie 2018. Azi dați atenție sporită oamenilor loiali vouă. În dragoste, afaceri sau relații, loialitatea este bunul cel mai de preț. O zi de un optimism deosebit, care vă aduce multe beneficii.

Pe plan personal, această zi este potrivită pentru planuri cu iubitul sau iubita, soțul sau soția. Orice probleme ați avea, iubirea va învinge.

Horoscop 20 iulie 2018 Berbec

Berbecul astăzi va fi tentat să uite de dorințele lor, de dragul păcii și înțelegerii cu cei dragi. Familia ta va fi împotriva deplasării în alt oraș sau în țară pentru binele carierei tale luminoase. Va fi extrem de dificil să spui "nu" unei astfel de oferte promițătoare, așa că nu pleca urechea la astfel de prostii. Poate că, mai târziu, veți fi chinuit de un mare regret într-un astfel de pas greșit. În cele din urmă veți realiza că ați făcut alegerea potrivită.

Pe acelaşi subiect

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Berbec

Horoscop 20 iulie 2018 Taur

Taurul în această vineri va trăi ceva foarte plăcut. Veți încheia ziua cu o întâlnire uimitoare, pregătită de admiratorul sau fanul vostru. Această persoană va face totul pentru a vă vedea zâmbind fericită și veți aprecia pe deplin aceste eforturi. La sfârșitul acestei serate, tu și persoana care a organizat-o vă declarați un cuplu puternic. Și, în sufletul tău, va fi cu adevărat o dorință pasională pentru această persoană. O pasiune adevărată, nu simplă recunoștință.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Taur

Horoscop 20 iulie 2018 Gemeni

Gemenii astăzi sunt sfătuiți să petreacă timp gândindu-se la o petrecere relaxantă a familiei. Veți putea finaliza ziua de lucru mai devreme decât v-ați așteptat. Petreceți timpul liber pentru a determina în cele din urmă ce ar trebui să se întâmple în weekend-ul dvs. de familie, care să îndeplinească cerințele fiecărei rude. Nu aveti indoieli, cei dragi vor aprecia acest plan. Dacă este necesar, le puteți cere telefonic cum vor weekendul să se desfășoare.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Gemeni

Horoscop 20 iulie 2018 Rac

Racul pe 20 iulie 2018 va juca o carte foarte puternică. Obosit de traiul într-o atmosferă de scandaluri constante, veți prezenta un ultimatum partenerului dvs. de căsătorie. Îl veți încuraja să trăiască în armonie și dragoste, fără a se certa. Partenerul dvs. va fi de acord să se comporte în acest fel, dar în această seară perechea dvs începe din nou un argument fără sens. De data aceasta, partenerul tău va fi foarte gelos față de tine față de un vecin sau prieten nou.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Rac

Horoscop 20 iulie 2018 Leu

Pentru Leu, astăzi nu este de dorit să se bazeze pe nimeni. Tu și numai tu poți să-ți faci viața mai fericită și mai armonioasă. Fiți independenți în toate privințele: în chestiuni personale și în cariera voastră. Ultimul punct va fi deosebit de important pentru dvs. Nu căutați aliați care să realizeze proiectul dvs. curent. Acesta este conceput pentru a vă arăta profesionalismul și, dacă nu apare ca făcut de un expert adevărat, există riscul ca niciodată să nu primiți o promovare.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Leu

Horoscop 20 iulie 2018 Fecioară

Fecioarelor nu li se permite să se rătăcească în nori astăzi, atunci când discută despre proiecte importante de familie. Unele dintre rudele voastre vor oferi o sugestie complet absurdă. Paradoxal, această absurditate va fi susținută de majoritatea rudelor voastre. Dacă lăsați acest moment important să treacă, foarte curând familia ta se va confrunta cu mari probleme. Cât mai curând posibil, aduceți-i în simțiri și faceți totul pentru ca familia dvs. să nu comită o greșeală fatală.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Fecioară

Horoscop 20 iulie 2018 Balanță

Pentru Balanță, ziua de 20 iulie 2018 va fi foarte importantă, pentru că aspectul lor produce o senzație reală în rândul persoanelor de sex opus. Nu vă veți concentra pe mijloacele de achiziționare a vreunui obiect uimitor și vă vine ideea de a merge la cel mai prestigios coafor din zonă. Mulți vă privesc într-adevăr cu admirație, dar nu și persoana pe care ați încercat atât de mult să o impresionați. Acceptați acest lucru și găsiți-vă o altă iubire. Nu insistați, chiar nu are rost.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Balanţă

Horoscop 20 iulie 2018 Scorpion

Pentru Scorpion, principala problemă a acestei zile va fi lipsa de bani. Toți banii vor fi investiți într-un anumit tip de proiect pe termen lung care vizează rezultate pe termen la fel de lung. Vă veți simți inconfortabil atunci când vă aflați într-un bar și nu puteți plăti pentru un cocktail, acesta fiind plătit de către prietenul dvs. apropiat. În acest moment, vă promiteți că, odată ce proiectul dvs. este pe deplin operațional, veți răsplăti în mod adecvat această persoană. Și, poate pe viitor, nu mai investiți chiar toți banii, în așa fel încât să nu mai aveți în buzunar de un suc.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Scorpion

Horoscop 20 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii azi nu trebuie să se supere pe soartă pentru toate lucrurile care nu le ies bine. Apreciați tot ce aveți aici și acum, pentru că nu toți au toate aceste beneficii. Deci, de ce nu ești încă bogat, milionar și nu îți poți permite o casă pe coastă? Toată lumea are visul ăsta, iar când ajung bogați, nu au parte de o adevărată fericire. Moderați-vă apetitul pentru bogăție și încercați să vă faceți un plan de viață. Atât pe plan profesional, cât și personal.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Săgetător

Horoscop 20 iulie 2018 Capricorn

Capricornii se vor uita cu durere în suflet pe măsură ce colegii pleacă în vacanță. Nu fi gelos pe cei care pleacă la relaxare și nici nu le adresa cuvinte dure. Oamenii se duc să se relaxeze, să se liniștească, așa cum ai și tu nevoie. Deci, încearcă să nu îți verși frustrările pe pe alții. Mai bine concentrează-te să termini repede ce ai de făcut, apoi pune la punct o strategie pentru planuri de vacanță.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Capricorn

Horoscop 20 iulie 2018 Vărsător

Varsatorul pe 20 iulie 2018 va rezolva cu succes o problema foarte complexa legata de bunurile imobiliare ale familiei. Dacă intenționați să cumpărați pe credit o locuință și să plecați de acasă, desigur, vă angajați la cel puțin o viață de rate. În schimb, atunci când veți deschide ușa locuinței nu va mai fi nimeni care să vă întâmpine cu dușmănie. Poate că sănătatea ta mintală chiar merită 30 de ani de rate.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Vărsător

Horoscop 20 iulie 2018 Pești

Peștii astăzi vor arata egoism in comunicarea cu noul lor coleg. Văzându-vă, vor începe să suspecteze cu adevărat că se află într-un loc de muncă format exclusiv din oameni aroganți. Seara, vei jigni unul dintre prietenii tăi cu aroganța ta inadecvată. El va veni la tine pentru a împrumuta niște bani, dar nu-i veți da. Mai rău de toate, pur și simplu nu vei observa cum jignești sentimentele oamenilor care au o părere mai bună despre tine. E momentul să spui stop acestui comportament, care nu-ți va aduce niciodată ceva bun. Exceptând cazul în care ești șeful cuiva. Atunci, aroganța va fi percepută ca înțelepciune.

Consultă şi Horoscop Iulie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 iulie 2018. Dragoste pasională, cadou și un final fericit