Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 2021. Ce ne rezervă noul an, potrivit hărților astrale

Horoscop 2021. În vremuri nesigure, oamenii caută certitudini şi răspunsuri în orice. Chiar şi în stele. După nişte luni grele pentru noi toţi, ne uităm cu speranţă către noul an. Per total, 2021 va fi mai puţin tensionat şi plin de succese pentru fiecare zodie pe cel puţin un plan: amoros, financiar sau profesional. Iată ce ne aşteaptă în 2021, conform hărţilor astrale.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 31.12.2020, 20:54

Vezi și
  • Astrele ne prevestesc succesul, dar norocul ni-l mai facem şi singuri

Înainte să vă spunem dacă cerul lui 2021 va fi senin sau nu pentru fiecare zodie, trebuie să ştiţi că aceste previziuni au fost făcute printr-un calcul babilonian, vechi de mii de ani. Şi care e valabil pentru următoarele douăsprezece luni.

Să începem cu Berbecii! În 2021 veţi face ordine atât în relaţii, cât şi în carieră. Vestea cea mai bună, însă, implică o achiziţie. Fie vă cumpăraţi o casă, fie faceţi o investiţie mare care va fi de lungă durată.

Taurii vor avea un an în care urcă pe scara socială şi, implicit, evoluează în carieră. Deasemenea, sunt mari şanse să vă întâlniţi sufletul pereche, dacă nu aţi făcut-o deja, sau să vă relocaţi, să vă mutaţi.

Nativii Gemeni trebuie să înveţe să se pună pe primul loc. Pe parcursul următoarelor 12 luni, veţi interacţiona cu oameni din alte culturi sau religii, iar idilele nu sunt excluse. În plus, cei care au renunţat la liceu, la facultate sau alte cursuri, le pot relua şi trece peste ele cu brio.

Racii strălucesc de-a dreptul în 2021! Veţi rezolva chestiuni care implică familia şi veţi încheia asocierile neproductive, indiferent de natura lor. Iar dacă divorţaţi, veţi găsi foarte uşor un partener de viaţă mult mai potrivit.

Leii se vor implica în multe proiecte, însă, mare grijă cum îşi dozează energia şi timpul. Este un an în care veţi semna contracte importante, dar puteţi şi întâlni o persoană cu care veţi avea o relaţie de lungă durată.

Cuvintele cheie pentru Fecioare sunt negociere, vânzări, achiziţii. Staţi foarte bine la acest capitol, ba mai mult în 2021 vă puteţi întâlni sufletul pereche. Iar dacă vreţi să vă căsătoriţi sau să faceţi copii, este momentul perfect.

Balanțe vor face lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum, au noroc la bani şi îşi pot cumpăra o casă. Iar femeile, în mod special, pot începe o relaţie de iubire demnă de povestit nepoţilor.

Nativii Scorpion au multă energie pe care o vor direcţiona către investiţii de durată. Puteţi rezolva ceva legat de un credit sau o moştenire, iar o femeie vă schimbă viaţa, nu neaparat dpdv amoros.

Săgetatorii comunică foarte mult şi, cel mai probabil, se vor îndrăgosti. Unii dintre voi se vor muta în alt apartament, oraş sau chiar ţară, iar dacă vreţi să vă cumpăraţi o maşină, nu ezitaţi.

Pentru Capricorni va fi un an liniştit. Vă aşezaţi la casa voastră, puteţi construi o casă pentru familie, iar pe plan profesional lucrurile vor funcţiona, însă, nimic ieşit din comun.

Vărsătorii se îndrăgostesc! Jupiter, planeta norocului tranzitează semnul vostru zodiacal, ceea ce înseamnă că veţi face lucruri importante în carieră şi în relaţiile de iubire. Însă mare atenţie la excese!

Iar Peștii  stau foarte bine la capitolul sănătate, spre deosebire de alţi ani. Vă concentraţi în special pe familie, iar de la jumătatea anului se anunţă focuri de artificii pe plan amoros.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2021. Ce ne rezervă noul an, potrivit hărților astrale