Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 august 2018. Pasiune mistuitoare, bani și o veste trăsnet

Horoscop 28 august 2018. Momente încărcate de pasiune, poate chiar o reîntâlnire cu o dragoste mai veche. Dacă simți că lucrurile merg firesc lasă-te purtat de instincte, nu vei avea nimic de pierdut. Pe plan profesional situația se schimbă rapid - sunt bani frumoși la mijloc.

Horoscop 28 august
Horoscop 28 august 2018 - Observator

Horoscop 28 august 2018. Vor fi momente încărcate de pasiune, poate chiar o reîntâlnire cu o dragoste mai veche. Dacă simți că totul e bine și lucrurile merg firesc, lasă-te purtat de instincte, nu vei avea nimic de pierdut. 

Pe plan profesional situația se schimbă rapid, cine are oportunitatea de a deveni șef trebuie să se miște rapid - sunt bani frumoși la mijloc. E posibil să apară unele conflicte cu colegii de serviciu, răbdarea și toleranța sunt esențiale.

Horoscop 28 august Berbec

Berbecii sunt plini de speranțe cu privire la o promovare. Sunt zvonuri la serviciu care anunță iminenta plecare a unui șef, iar principala ta grijă este să nu pierzi această ocazie unică care ți-ar putea aduce mulți bani. Dacă ai de gând să-ți depui candidatura mișcă-te rapid și cu încredere, chiar dacă mai ai multe de învățat. Sunt unii colegi chiar mai puțin pregătiți care s-ar putea să ți-o ia înainte, ar fi păcat. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 28 august 2018 Taur

Taurii ajung la concluzia că este timpul să renunțe la un defect care le-a adus multe probleme de-a lungul timpului. E vorba de acel exces de zel care a transformat situații simple în conflicte intense. Ai mers la limită de prea multe ori, inclusiv în relațiile cu apropiații, iar acum simți ca este momentul ideal pentru o schimbare. Chiar dacă e greu și ai un temperament vulcanic, e cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru viața ta.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 28 august 2018 Gemeni

Gemenii au tendința de a critica în exces acțiunile colegilor. Un tânăr angajat, pe care trebuie să-l supervizezi, îți dă mari bătăi de cap și puțin mai lipsește până la o scenă regretabilă. Adu-ți aminte de momentul în care ai început să lucrezi, erai exact ca el. Are nevoie de înțelegere, nu de un profesor exigent, mai ales în primele zile.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 28 august Rac

Racii sunt în centrul atenţiei, însă asta nu îi încântă deloc. Cineva care le iese des în cale le va face ochi dulci, fie că vorbim de un coleg sau un vecin. Persoana atractivă va căuta orice oportunitate de a veni în contact cu nativii Raci, fiind dispuşi să le ofere ajutorul lor la orice pas. Flirtul le poate aduce probleme Racilor cu parteneri stabili, care trebuie să oprească apropierea periculoasă cât mai curând posibil. Puteţi să începeţi cât mai curând printr-un indiciu clar că întâlnirea nu este inclusă în planurile dumneavoastră.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 28 august Leu

Leii sunt hotărâţi să demonstreze că sunt puternici şi că pot obține orice. Această energie le va ghida acțiunile. Urmează o serie de evenimente bune pentru nativii Lei pe toate planurile. Este suficient să acţionaţi cât mai corect faţă de cei din jur şi în tot ceea ce este inclus pe lista sarcinilor dumneavoastră fără grabă. Circumstanțele favorabile sunt de partea voastră, iar acest fapt va elimina orice grijă din viaţa de zi cu zi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 28 august 2018 Fecioară

Fecioarele au de învăţat o lecție bună despre cum să nu se comporte cu ceilalți. Răbufnirile nervoase ale nativilor Fecioară atunci când o anumită persoană face un lucru mai puţin potrivit le-ar putea crea probleme, mai ales când victimele ar putea fi o rudă apropiată din familia partenerului tău. Persoana insultată ar putea cere să nu se mai întâlnească niciodată cu nativii Fecioară, refuzând să uite ce s-a întâmplat.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 28 august Balanţă

Astăzi, 28 august, Balanţele nu ar trebui să se gândească la ce s-ar putea întâmpla mâine. Trebuie să trăiască aici și acum, fără să-şi facă griji pentru nimic. Să aprecieze fiecare moment pe care-l va da aceasta zi. Aceste clipe vor fi de neprețuit. Fostul lor partener va reveni în peisaj, Balanţele urmând să se cufunde din nou în abisul pasiunii copleșitoare. Sfatul astrelor pentru Balanţe este să nu se gândească la nimic, ci doar să trăiască frumos clipa.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 28 august 2018 Scorpion

Scorpionii comit astăzi un act neegoist. Vor ajuta o persoană care a întâmpinat mari probleme (probabil o rudă sau un prieten apropiat). Vor renunța la visul lor pe care îl au de mult timp, de a-şi cumpăra ceva ce-şi doresc foarte mult, toate economiile Balanelor urmând să meargă pentru a rezolva problemele acestei persoane. Acest gest nu va fi apreciat sau aprobat de soțul / soția Balanţelor. Ei vor acuza aceşti nativi de o atitudine prostească.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 28 august Săgetător

Sagetatorul va avea de înfruntat episoade nu prea plăcute. De exemplu, se vor supăra foarte tare în urma unei convorbiri telefonice avute cu partenerul de viaţă, care vor anunţa Săgetătorii că o parte din economiile familiei a fost cheltuită pentru a cumpăra un nou dulap (sau accesorii pentru mașină sau ceva similar). Vestea îi va înfuria foarte tare pe Săgetători. Drept urmare, vor ticlui un plan de răzbunare. Seara, vor lua banii rămaşi şi îi vor cheltui după propriul plac.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 28 august Capricorn

O problemă de familie constituie o preocupare prioritară a Capricornilor, pe 28 august. O rudă apropiată are niște probleme serioase de sănătate, iar vestea pică pentru voi ca un trăsnet. Implicarea voastră va fi importantă pentru a vă ajuta ruda bolnavă să se însănătoșească. Veți avea și susținerea totală a partenerului vostru de viață, nu ezitați să căutați rapid soluții!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 28 august 2018 Vărsător

Aveți o zi grea la lucru? Veți descoperi că toate dificultățile se risipesc după-amiază. Brusc, Vărsătorii vor deveni încărcați de energie pozitivă. Veți simți că e mai bine să lăsați la o parte problemele zilnice și veți alege să vă relaxați. O ieșire cu prietenii cei mai buni sau cu persoana iubită vă va fi foarte folositoare. Horoscopul vă recomandă să alegeți un restaurant sau un film, veți reuși să vă distrați mai bine ca în weekend!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 28 august Pești

Marți, Peștii decid că ar terbui să schimbe neapărat ceva în viața personală. Relația cu persoana iubită are nevoie de un refresh și stă în puterea voastră să îi dați un nou impuls. Dați mai multă atenție jumătății voastre, și totul va fi bine, spune horoscopul. De cealaltă parte, Peștii care sunt singuri simt că este timpul să-și găsească marea dragoste. Aveți curaj, s-ar putea ca norocul să vă surâdă fix astăzi!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 august 2018. Pasiune mistuitoare, bani și o veste trăsnet