Antena Meniu Search
x

Horoscop, 30 iulie 2018. Furtună în dragoste, proiect profitabil și un moment de înțelepciune

Horoscop, 30 iulie 2018. Leii nu sunt prea vorbăreţi astăzi, semn că se întâmplă ceva serios cu ei.

Vezi și

Leii nu sunt prea vorbăreţi astăzi, semn că se întâmplă ceva serios cu ei.

Nativii zodiei Fecioară dau dovadă de înţelepciune astăzi. Aşadar vor dovedi că sunt mult mai serioşi faţă de cum îi percep alte persoane.

Balanţele nu duc lipsă de inspiraţie şi răbdare. Datorită acestor calităţi, vor reuşi să demareze un proiect personal care le va aduce multe satisfacţii.

Scorpioni, sunteţi mult mai răbdători decât vă stă în fire şi reuşiţi să aplanaţi cu succes conflictele apărute în familie.

Săgetătorii simt nevoia să socializaze, să călătorească şi să cunoască oameni noi. Indicat ar fi să nu mai stea pe gânduri şi să pună la cale o excursie.

Săptămâna începe perfect pentru Capricorni. Programul lejer de la serviciu îi va ajuta să se destindă şi să se gândească la noi proiecte profitabile.

Vărsători, problemele de la serviciu vă împiedică să acordaţi atenţie şi persoanei iubite, care se simte cam neglijată. Lăsaţi grijile şi petreceţi o zi minunată lângă cei dragi.

Peştii sunt în mare formă astăzi. Aşa că tot ceea ce îşi propun se va şi materializa. Pe seară, vor avea parte chiar şi de o surpriză placută din partea familiei.

Pentru Berbeci se anunţă o întâlnire de suflet şi pot afla noutăţi care îi vor duce mai aproape de o logodnă sau chiar de o căsătorie.

Taurii în schimb încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atenţi la cum îşi aleg cuvintele altfel vor stârni o furtună.

Gemenii stau bine la capitolul comunicare. Reuşesc să se facă plăcuţi la locul de muncă şi să lege noi prietenii.

Iar Racii sunt pregătiţi pentru noi experienţe. Astăzi iau decizii tranşante în ceea ce priveşte locul actual de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop, 30 iulie 2018. Furtună în dragoste, proiect profitabil și un moment de înțelepciune