Antena Meniu Search
x

Horoscop 31 august 2018. Dileme în dragoste, mulți bani și o propunere de nerefuzat

În dragoste sunt momente de melancolie, în care sentimentul de atașament se luptă cu dorința de independență, dând naștere unor stări de confuzie. O decizie trebuie luată rapid, chiar dacă nu pare a fi momentul. În carieră sunt numai vești bune iar unii nativi vor primi bani în plus!

Horoscopul zilei de 31 august
Horoscop 31 august 2018 - Observator

Horoscop 31 august 2018. În dragoste vin clipe grele, în care sentimentul de atașament se luptă cu dorința de independență, dând naștere unor stări de confuzie. O decizie trebuie luată rapid, chiar dacă nu pare a fi momentul. O lecție de viață din partea unui prieten ar putea fi salvatoare.

Pe plan profesional lucrurile merg excelent. Se anunță măriri de salarii, dar și propuneri de afaceri care stârnesc mici furtuni emoționale. Acest pas, care presupune renunțarea la actualul job, trebuie luat după o analiză foarte atentă.

Horoscop 31 august Berbec

Berbecii vor avea o reușită extraordinară în afaceri. După o perioadă intensă, în care au depus eforturi monumentale, astăzi vor culege roadele muncii. Pe lângă satisfacția personală, de a fi apreciați pe plan profesional, vor veni și sume importante de bani, pe care berbecii le vor folosi pentru noi investiții. Singura problemă a acestor nativi e că nu-și găsesc persoana potrivită, alături de care să împartă aceste momente. Poate ar fi timpul pentru o schimbare de mentalitate. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 31 august Taur

Taurii își vor consuma energia în mici certuri cu colegii de la serviciu. Au impresia că sunt provocați la tot pasul, pentru a face o greșeală care să-i discrediteze. E nevoie de multă răbdare și diplomație pentru a rezista acestor șicane. Deși primul lor impuls este să lupte până la clarificarea situației, o astfel de atitudine nu va aduce nimic bun. Cea mai bună tactică ar fi o totală indiferență. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 31 august Gemeni

Gemenii sunt tentați să facă o achiziție care le-ar putea distruge bugetul. Desigur, satisfacția de moment ar fi mare, dar pe termen lung acest dezechilibru financiar i-ar putea afecta în moduri nebănuite. E posibil să vină situații neplăcute în care chiar să aibă nevoie de acești bani. Un sfat bun ar fi să calculeze de zece ori dacă merită să facă acest pas. Nu au intrat zilele în sac.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 31 august Rac

Ziua de vineri va fi una extrem de relaxantă pentru nativii Raci. Nici lor, nici celor apropiaţi nu li se vor ivi obstacole, iar începutul de weekend va fi unul excelent. Îi aşteaptă multă distracţie şi voie bună. Cel mai probabil vor merge în vizită la cel mai bun prieten, unde vor lua parte la o petrecere pe cinste, la care se vor alătura mai mulţi dintre cei dragi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 31 august Leu

Leul va fi fascinat de apariţia unui străin în viaţa lor. Aproape că le va lua minţile şi îi vor acorda atenţie din plin, lucru care nu va scăpa neobservat de acea persoană. Şi le va şi raspunde. Cel mai probabil le va face un compliment şi le va dărui un zâmbet. Dacă vorbim de nativi Lei singuri, aceşti ar putea începe o relaţie, dar nu se preconizează însă a fi ceva pe termen lung. Dacă, în schimb, e vorba de un Leu care are deja o poveste de dragoste, ar fi indicat să nu piardă prea multă vreme încercând să prindă pe altcineva în mreje.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 31 august 2018 Fecioară

Fecioarele vor avea parte, astăzi, de o zi extrem de interesantă şi de o lecţie importantă de viaţă. Veţi fi impresionaţi de povestea unui coleg de muncă. Acesta va descrie în detaliu cum a reuşit să îşi distrugă singur relaţia fericită de care avea parte şi cum a reuşit să piardă tot ceea ce clădise în ultimii ani. Impresionate de această poveste, Fecioarele îşi vor analiza propria viaţă şi vor încerca să îşi îmbunătăţească relaţia cu persoana iubită. Astăzi, veţi fi mult mai deschişi către iubit/iubită faţă de ultima perioadă în care aţi trăit o rutină distructivă.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 31 august Balanţă

Balanţele vor avea, astăzi, o stare acută de melancolie şi vor fi cu capul în nori. Persoana iubită, care va aştepta de la voi o explozie de pasiune, va fi foarte dezamăgită de comportamentul vostru. Totuşi, nu va pleca de lângă voi, însă în mintea ei va apărea întrebarea: 'De ce am nevoie de toate astea?'. Veţi avea nevoie să vă înţelegeţi comportamentul şi să vă decideţi dacă vă doriţi această relaţie. În concluzie, trebuie să luaţi o decizie rapidă. Dacă nu vă place actuala relaţie, renunţaţi să chinuiţi persoana de lângă voi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 31 august Scorpion

Scorpionii vor avea, astăzi, o şansă uriaşă de a primi o mare sumă de bani. O cunoştinţă vă va găsi un loc de muncă part-time unde veţi avea ocazia să dovediţi că sunteţi cei mai buni. Colegii şi şefii vă vor aprecia modul ingenios de lucru, iar acest aspect vă va propulsa direct către o mărire de salariu. Încrederea în sine va căpăta proporţii, iar tot ceea ce vă propuneţi vă va reuşi.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 31 august Săgetător

Săgetătorii vor reuşi să cumpere, astăzi, un obiect unic care, în mod normal, nu este disponibil. Acesta va fi, de departe, cel mai important moment al zilei. Veţi rata chiar şi atenţia pe care şefii nu vor ezita să vi-o arate cu privire la ultimul vostru proiect. Peste toată bucuria achiziţionării obiectului unic, trebuie să vă concentraţi să remediaţia situaţia cât mai repede posibil. Dacă veţi înceta să vă comportaţi ca nişte profesionişti, aveţi mari şanse să fiţi concediaţi şi nu veţi mai avea ocazia să cumpăraţi alte lucruri pentru că... veţi rămâne fără bani.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 31 august Capricorn

Capricornii vor avea astăzi parte de veşti excelente în carieră. Veţi primi o propunere de promovare la serviciu sau veţi avea parte de o nouă oportunitate în afaceri. E o ofertă pe care o meritaţi, mai ales că, până acum, aţi arătat tuturor că sunteţi o persoană profesionistă, care ştie să-şi ducă la bun sfârşit orice misiune sau proiect a avut de îndeplinit. Horoscopul vă recomandă, totuşi, să cântăriţi bine noua ofertă şi să nu vă grăbiţi în a da răspunsul pe loc. E mai bine după câteva zile de gândire!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 31 august Vărsător

Vineri, mai ales după-amiază, veţi încerca să găsiţi un echilibru între ceea ce vă doriţi şi ceea ce puteţi. Decideţi că aveţi nevoie să vă înnoiţi garderoba pentru toamnă, aşa că veţi face câteva cumpărături. Nu vă avântaţi la multe haine scumpe, vă recomandă horoscopul. Alegeţi să purtaţi ce vă place, dar nu exageraţi cu banii, pentru că veţi avea cheltuieli şi zilele următoare. Ar fi păcat să vă dezechilibraţi financiar!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 31 august Peşti

La final de săptămână de lucru vine o veste cât se poate de atractivă, dar vă trebuie curaj. Un prieten vechi vă bate la uşă cu propunerea de a renunţa la job şi să vă asociaţi pentru a deschide o idee de afacere cu mari perspective. O asemenea schimbare radicală vă va produce un pic de panică. Aveţi confortul unui loc de muncă, aşa că propunerea v-ar putea panica puţin. Luaţi decizia abia după ce cântăriţi bine, după ce analizaţi serios ambele variante. Nu are rost ca, după un timp, să regretaţi că nu aţi făcut alegerea corectă!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 31 august 2018. Dileme în dragoste, mulți bani și o propunere de nerefuzat