Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 august 2018. Întâlnire cu fosta iubire, bani și un vis devenit realitate

Va fi o zi extrem de încărcată emoțional. Doar cei care își vor accepta propriile decizii, cu bune și cu rele, își vor găsi pacea interioară. În dragoste vin momente senine, însă e doar liniștea dinaintea furtunii. Atenție mare la bani!

Horoscop 5 august 2018
Horoscop 5 august 2018. Întânire cu fosta iubire, bani și un vis devenit realitate - Observator

Horoscop 5 august 2018. Va fi o zi extrem de încărcată emoțional. Doar cei care își vor accepta propriile decizii, cu bune și cu rele, își vor găsi pacea interioară. În dragoste vin momente furtunoase, în care trebuie să iei decizii cruciale.

Atenție mare la bani, se anunță o perioadă de câștiguri financiare. Problema nu va fi suma, ci modul în care o cheltuiești! 

Horoscop 5 august 2018 Berbec

După mai multe ezitări, Berbecul e pregătit să-și cumpere, în cele din urmă, un obiect foarte scump. Item-ul de lux costă o mică avere și va da peste cap bugetul familiei, dar satisfacția va fi enormă. Nici măcar privirile bizare ale partenerului nu-ți vor strica pofta de viață pe care o simți după achiziționarea acestui produs. Ai făcut-o și pe asta, să te bucuri din plin! 

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 5 august 2018 Taur

Poate nu e cel mai potrivit moment, dar Taurii au de făcut o analiză serioasă a vieții lor. Acești nativi se simt în derivă în ultima perioadă, iar deciziile nu mai pot fi amânate. Da, va fi greu, dar este necesar să faci ceva înainte de viața să o ia pe un drum înfundat. Dacă simți nevoia de ajutor nu ezita să aplezi la ajutorul prietenilor sau al familiei, sunt mulți care au trecut prin această experiență.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 5 august 2018 Gemeni

Gemenii își transformă casa într-un mic centru de spa. Ziua începe cu un film și o masă bună, apoi continuă cu lectura unei cărți și o cafea cu preiteni. Spre seară încerci o baie cu uleiuri aromatice, care te va relaxa complet. O singură problemă vei avea: de ce nu ai făcut asta mai des? Abia acum realizezi că nu ai nevoie de bani pentru a fi fericit și pentru a-ți trăi viața într-un mod frumos. E un sentiment înălțător.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 5 august 2018 Rac

Racii vor trăi o mare dezamăgire în dragoste, din partea persoanei iubite. Din senin, cel ce părea a fi un monument de fidelitate flirtează fără rușine chiar în fața ta. Ba, mai mult, se comportă de parcă nici nu ai exista. E un mare semnal de alarmă și ar fi bine să iei măsuri. Nu merită să pierzi timpul lângă o persoană care nu te respectă și nu te iubește precum o faci tu. Ceea ce ai trăit e real, nu e rodul imaginației tale. Nu ai fost niciodată gelos, dar ce s-a întâmplat e inacceptabil.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 5 august 2018 Leu 

A venit momentul adevărului pentru Lei. E timpul să analizezi cu atenție comportamentul noilor tăi amici. Vrei cu adevărat să fii în prezența lor? Ești mai fericit decât cu vechea ta gașcă, aia pe care te-ai bazat mereu? Dacă nu poți răspunde la ambele întrebări cu un DA hotărât atunci poate că ar fi bine să te reîntâlnești cu cei care te știu de când erai la grădiniță. Spre seară primești o sumă importantă de bani pe card, chiar de la un prieten vechi, care îți era dator.  

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 5 august 2018 Fecioară

Astăzi iese la iveală instinctul matern. Vei avea "responsabilitatea" de a cuminți un mic membru al familie, care le dă bătăi de cap celor dragi. Misiune imposibilă, dar nu și pentru tine. Inspirat de un profesor care te-a ghidat în primii ani de școală, nu vei folosi pedapsa, ci dialogul. Nu după mult timp vei afla că acest copil, mult prea obraznic, este de fapt lipsit de dragoste și afecțiune din partea părinților. Acum ieși din asta, dacă mai poți...

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 5 august 2018 Balanță

Ai auzit de persoane care se duc după un suc și se întorc acasă cu un cățel sau o pisică? Ei bine, ține-te bine, cel mai frumos vis al tău ar putea deveni realitate. Vei avea norocul de a cîștiga un prieten loial, care e și ridicol de amuzant. Nu te gândi doar la ce nume să-i pui, un animal de companie are nevoie de îngrijire și multă atenție. Nu ezita să-l duci la veterinar cât de repede poți. 

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 5 august 2018 Scorpion

N-ar fi indicat să lipsești prea mult de acasă în această zi. Deși primești o invitație de la un prieten, iar ideea unei plimbări prim mall și se pare atrăgătoare, este posibil să fii plecat atunci când fosta iubire îți bate, la propriu, la ușă. Nu e cazul să te comporți distant, e ceea ce ai visat de multă vreme. Acum ai ocazia să o iei de la zero cu o persoană foarte dragă, după care ai suferit mult.

iteşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 5 august 2018 Săgetător

Săgetătorii vor petrece ziua în compania unor prieteni apropiați, dar experiență nu e atât de plăcută precum pare. Copii acestor amici sunt niște mici tirani, care se ceartă și țipă fără încetare, motiv pentru care începi să realizezi ce liniștită este de fapt casa ta și îți juri că vei face tot posibilul pentru ca, atunci când vei avea copii, să fie bine crescuți.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 5 august 2018 Capricorn

E timpul să renunți la atitudinea copilărească. Partenerul tău nu e obișnuit cu această latură a ta și s-ar putea să-l pui pe gânduri. În loc de farse și glume ai putea să încerci lectura unei cărți, sau să repari ceva prin casă, sau să cumperi lucruri necesare pentru zilele ce vor urma - lucruri pe care le fac de obicei adulții. Atenție mare la bani, câștigi foarte mult în aceste zile, dar ai tendința de a cheltui sume important pe lucruri de care nu ai nevoie!

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 5 august 2018 Vărsători

Zi lungă și cam obositoare pentru Vărsători. Vei ajuta o rudă să se mute din casa în care locuiește, iar asta va dura până târziu în noapte. E un sacrificiu care te mulțumește, în cele din urmă, deși și-ai neglijat propriile nevoi iar propria ta locuință arată ca după război. Îi datorezi multe aceste rude, nu uita că te-a ajutat (chiar și cu bani) atunci când erai la capătul puterilor. 

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 5 august 2018 Pești

Peștii au o zi excelentă. Vor cunoaște oameni noi și influenți pe internet, iar noi oportunități vin în valuri. Sunt atît de multe lucruri care te entuziasmează, încât nu știi ce să alegi. O excursie la mare? La munte? În străinătate? O nouă afacere? Un blog? Trebuie să te hotărăști câtă vreme ești în această perioadă extraordinară, în care toate merg și nimic nu-ți stă în cale (cu condiția de a ști ce vrei).

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 august 2018. Întâlnire cu fosta iubire, bani și un vis devenit realitate