Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 27 octombrie 2018. O zi cu emoții

Horoscopul dragostei pentru sâmbătă, 27 octombrie. Astrele vin cu veşti excelente în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Vărsătorii şi Taurii în special au parte de mari surprize.

Vezi și

Horoscopul dragostei pentru sâmbătă, 27 octombrie. Astrele vin cu veşti excelente în plan sentimental pentru unii nativi ai zodiacului. Vărsătorii şi Taurii în special au parte de mari surprize.

Iată previziunile astrologice despre dragoste pentru toate zodiile:

Berbec

BERBECII sunt putin capriciosi astazi. Cine îi cunoaste bine, le intelege starea si ii menajeaza. E posibil ca niste sentimente ascunse sa iasa la lumina.

Taur

TAURII se lasa coplesiti de un eveniment care le va da ceva emotii. E posibila o revedere nesteptata cu o persoana din trecut care le va trezi ceva amintiri.

Gemeni

GEMENII sunt bine vazuti astazi in familie. Au reusit sa depaseasca elegant un eveniment nefericit si sunt apreciati pentru asta.

Rac

Sunt sanse ca o cunostinta mai veche, de care ii leaga foarte multe, sa reapara in viata RACILOR, lucru ce ii va binedispune intreaga zi.

Leu

Zi linistita in plan sentimental pentru nativii LEU. Se bucura de timp liber alaturi de persoana iubita sau de prieteni si nimic nu le poate strica dispozitia.

Fecioară

Nativii FECIOARA sunt ajutati de partenerul de viata sa depaseasca o situatie care le da batai de cap. Trebuie sa lase incapatanarea deoparte si sa accepte ca nu pot face totul singuri.

Balanță

BALANTELE dau totul pentru relatia de cuplu astazi. Orice alt plan pica pe locul doi, acorda toata atentia persoanei iubite.

Scorpion

O mica cearta cu persoana iubita le poate strica ziua SCORPIONILOR. Li se recomanda sa faca un compromis si sa treaca cu vederea unele vorbe, daca vor sa aiba armonie in cuplu.

Săgetător

SAGETATORII se pot simti dati la o parte fie de partener, fie de un prieten foarte apropiat. Li se pare ca au gresit cu ceva si nu stiu cum sa inceapa o discutie.

Capricorn

Zi plina de romantism si afectiune pentru CAPRICORNI. Nativii singuri au mari sanse sa intalneasca, intamplator, o persoana care le va intra la suflet.

Vărsător

VARSATORILOR le fuge gandul la o persoana draga, orice ar face. Cineva le-a picat cu tronc si nu se mai pot concentra la nimic altceva.

Balanță

Comunicarea este cuvantul cheie pentru PESTI astazi. Sunt nevoiti sa gaseasca o rezolvare la problemele de cuplu si sunt sfatuiti sa se inarmeze cu multa rabdare pentru asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 27 octombrie 2018. O zi cu emoții