Antena Meniu Search
x

Video Horoscop Special, 15 august. Avantajele Cuspidei - perioada de trecere de la o zodie la alta

Cu siguranţă, cei care v-aţi născut la limita dintre zodii v-aţi întrebat dacă nu cumva aveţi trăsături ale ambilor nativi. Ei bine, astrologii au studiat acest fenomen care se numeşte Cuspidă şi au ajuns la concluzia că, da, sunteţi speciali. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.08.2021, 11:52

Vezi și
  • Persoanele născute între 17 şi 23 martie sunt pe Cuspida RENAŞTERII.
  • Cei născuţi între 16 şi 22 aprilie sunt pe Cuspida PUTERII.

Cuspida este perioada de trecere de la o zodie la alta. Soarele este responsabil pentru schimbarea zodiei, iar ziua în care el intră în Berbec, să spunem, diferă de la un an la altul. 

Chiar dacă, teoretic, zodiile au date prestabilite, doar dacă verificaţi tabloul de efemeride din anul în care v-aţi născut, veţi şti sigur ce semn zodiacal sunteţi.

Însă există predispoziţii generale pentru cele şapte zile de tranziţie dintre zodii. Nativii aceştia tind să fie marcaţi de noroc, dar şi de instabilitate. De exemplu:

Persoanele născute între 17 şi 23 martie sunt pe Cuspida RENAŞTERII. Înseamnă că forţa de depăşire a momentelor grele este mai mare decât a altora.

Pe acelaşi subiect

Cei născuţi între 16 şi 22 aprilie sunt pe Cuspida PUTERII. Faceţi lucruri deosebite, aveţi multă ambiţie şi puteţi muta munţii la propriu.

Cuspida ENERGIEI este între 17 şi 23 mai. Voi aveţi un vibe special şi multă energie. Reuşiţi să faceţi lucruri fabuloase dacă învăţaţi să vă dozaţi energia.

Între 17 şi 23 iunie este Cuspida MAGICĂ. Intuiţia este la cote înalte şi aveţi o voce interioară pe care trebuie să o ascultaţi.

Persoanele născute între 19 şi 25 iulie sunt pe Cuspida OSCILAŢIEI. Vă este greu să vă decideţi, iar atunci când aveţi în faţa voastră mai multe opţiuni şi alegeţi una, trăiţi cu gândul că poate ar fi fost bine să mergeţi pe altă cale.

Cei născuţi pe Cuspida Expunerii, adică între 19 şi 25 august, ies foarte uşor în evidenţă. Nu trebuie să faceţi ceva special pentru a vă face remarcaţi.

Cuspida Frumuseţii este între 19 şi 25 septembrie. Sunt oamenii cu sex appeal, care hiptonizează foarte uşor pe oricine. Trebuie, totuşi, să fiţi atenţi dacă nu vreţi să îi manipulaţi în sens negativ pe cei din jur.

Între 19 şi 25 octombrie este Cuspida DRAMEI şi a CRITICISMULUI. Sunteţi destul de emoţionali când vă manifestaţi şi aveţi tendinţa să criticaţi prea mult.

Cuspida REVOLUŢIONARULUI este între 18 şi 24 noiembrie. Vreţi să schimbaţi multe lucruri, să vă transformaţi, iar mulţi dintre cei care nu văd opţiuni bune în ţara natală, se mută foarte repede într-un loc mai productiv.

Persoanele născute între 18 şi 24 decembrie sunt pe Cuspida PROFEŢIEI. Aveţi o intuiţie foarte bună, dar nu vă exprimaţi mereu liber, crezând că cei din jur nu vă vor crede.

Cuspida MISTERULUI şi a IMAGINAŢIEI este între 16 şi 22 ianuarie. Sunteţi vizionari, iar cei din jur simt nevoia să vă povestească orice.

Iar nativii născuţi între 15 şi 21 februarie sunt pe Cuspida SENSIBILITĂŢII. Trebuie să aveţi grijă şi să nu luaţi totul în serios. Pentru că vă afectează tot ce se întâmplă în jur, chiar dacă nu o arătaţi.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână. Nu uitaţi să verificaţi tabloul de efemeride din anul în care v-aţi născut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop Special, 15 august. Avantajele Cuspidei - perioada de trecere de la o zodie la alta