Antena Meniu Search
x

Horoscop special, 23 mai. Destinaţia perfectă de vacanţă în funcţie de zodie

Horoscopul special din această săptămână începe cu o întrebare: vrea cineva să meargă într-o vacanţă?! Pentru cei care au spus da, o să vă dau câteva idei.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.05.2021, 08:05

Destinaţia perfectă de vacanţă în funcţie de zodie
Horoscop special, 23 mai - Shutterstock

Cu siguranţă vă vor ajuta şi dacă vreţi să le faceţi o surpriza partenerului de viaţă, unui prieten sau părinţilor - condiţia este să le ştiţi zodia, evident.

Berbec

Să începem cu nişte adevărați aventurieri, Berbecii. Aceşti nativi îşi doresc să exploreze, să meargă în drumeţii, dar să se şi relaxeze sub cerul liber. Mare sau munte, clar va fi inclusă şi distracţia, iar câteva locuri potrivite pentru ei sunt Hawaii, Peru, Palm Springs sau destinaţii în care nu au mai fost.

Taur

Pentru Tauri cuvântul-cheie este "mâncare". Gurmanzii zodiacului, trebuie musai să aibă de unde alege, chiar în defavoarea altor beneficii. La capitolul buget ar trebui să fie mai organizaţi, mai ales că preferă luxul şi tind să cheltuiască prea mult. Aşa că orice hotel care are integrat un spa este perfect. La fel sunt şi Paris, Canionul Boynton şi Parcul Naţional Yosemite.

Gemeni

Dubai, Mexic sau Nashville. Contrastele sunt perfecte pentru Gemeni. Aceştia caută versatilitate, pasiune şi sunt curioşi să afle cât mai multe. Vor să încerce lucruri noi şi le plac excursiile educative.

Rac

Nativii Rac, în schimb, sunt în antiteză. La ei primează tradiţia şi confortul. Vor să se relaxeze, să se simtă... ca acasă. Pot încerca o vacanţă în Italia, Montana sau Virginia de Vest, unde vor iubi arhitectura şi priveliştile.

Leu

Pentru Lei frumosul are întâietate. Arta nu trebuie să lipsească şi nici distracţia. Sunt sufletul petrecerii, iar lumina reflectoarelor nu îi va rata, nici măcar într-un muzeu. Aşa că Bahamas, New Orléans şi Puerto Vallarta li se potrivesc mănuşă.

Fecioară

Fecioarele este posibil să fie nemulţumite oriunde ar merge, pentru că perfecţiunea nu este aşa uşor de găsit. Aceşti nativi îşi doresc să socializeze, să afle lucuri noi, să viziteze cât mai mult. Zilele la piscină nu sunt pe gustul lor, dar Alpii Bavarezi, Bali şi Texas nu vor da greş. Bine, poate doar puţin.

Balanţă

Pentru momentul în care Balanţele reuşesc să se decidă, pot lua în considerare Lisabona, Mykonos sau San Francisco. Sunt foarte romantice, dar le place să afle despre cultura locurilor pe care le vizitează, preferabil cu view-uri de excepţie.

Scorpion

Misterul ar trebui să domine în vacanţele Scorpionilor, care fiind semn de apă pot alege orice destinaţie unde găsesc mare, ocean, piscină. Îşi doresc să aibă parte de o transformare profundă, iar asta pot face în Alaska sau Mongolia. Nu uitaţi să vă lăsaţi duşi de val câteodată şi să nu controlaţi totul.

Săgetător

Săgetătorii nu ar trebui să uite de documentare. Uneori spontaneitatea îi pune în încurcătură. Vor alege atât să stea în natură, sub cerul liber în Indonezia, cât şi oraşe mari, pline de inspiraţie cum ar fi New York.

Capricorn

O plimbare pe Nil, la apus ar fi cadrul perfect pentru Capricorni. Preferă mai mult peisajele montane, atât iarna la ski, cât şi vara în drumeţii. China, Egipt şi America sunt destinaţii care le vor satisface pofta de istorie şi de... acţiune.

Vărsător

Vărsătorilor le-ar plăcea să danseze cu triburile din Kenya, dar şi să afle cele mai noi detalii de la oamenii de ştiinţă din Seattle. Aventura însă nu trebuie să lipsească nici dacă vizitează o simplă bibliotecă. Aşa că surprizele trebuie să fie pline de activităţi.

Peşti

Iar nativii Peşti vor să se relaxeze într-o atmosferă romantică, preferabil în natură. Evident că vor alege destinaţii cu apă şi nisip. Maui, Nicaragua sau Insulele Galapagos, la pachet cu linişte şi mult somn sunt opţiunea ideală.

Acesta a fost horoscopul special, să aveţi multă inspiraţie pentru urmatorea vacanţă... şi nu uitaţi, compania conteză cel mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 23 mai. Destinaţia perfectă de vacanţă în funcţie de zodie