Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 5 iulie 2021. Culoarea potrivită în această perioadă pentru fiecare zodie

A venit momentul horoscopului special şi, pentru că am intrat în luna iulie, o să vorbim despre culorile care ne avantajează. În această lună, va exista o luptă între vechi şi nou. Marte - energia vitală - şi Venus, planeta iubirii şi a banilor, sunt în tranzit în semnul Leului. Iar limitele impuse de Saturn ne amplifică dorinţa de schimbare, mai ales profesională. Trebuie să avem o atitudine fermă şi să ne decidem ce vrem, dar ori ne implicăm 100% ori renunţăm.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 05.07.2021, 16:42

Vezi și

BERBECII sunt norocoşi pe plan financiar. Dar trebuie să cheltuiţi cu grijă, iar pentru echilibru culoarea verde este cea mai potrivită.

În viaţa TAURILOR este destul de multă tensiune, în special la serviciu. În conversaţii sunt direcţi, iar cei sensibili se simt deranjaţi. Pentru mai multă coerenţă, logică, discreţie folosiţi-vă de turcoaz.

GEMENII sunt preocupaţi de zona familiei şi găsirea celei mai bune modalităţi de comunicare. Aveţi tendinţa să fiţi sonori, dar impulsivitatea o să vă încurce, aşa că pentru mai multă diplomaţie şi calm, argintiul este ideal.

Jupiter face un aspect de trină cu Soarele, iar pe RACI îi avantajează în dragoste, în afaceri, în relaţia cu copiii. Portocaliu şi galben se potrivesc cel mai bine pentru ca totul să decurgă natural.

Pe acelaşi subiect

Nativii LEU trebuie să fie atenţi la serviciu, iar recomandat este să nu plecaţi în concediu în această lună. Unele persoane vă sabotează, iar conflictele cu şefii nu sunt excluse, aşa că pentru puţin ajutor apelaţi la nuanţele de maro, cărămiziu şi verde închis. 

Pentru FECIOARE relaţiile, asocierile, parteneriatele sunt foarte bine aspectate şi le pot urca la un alt nivel. Culorile pastel, adică galben pal, vernil, albastru deschis, lila, roz pal,verdele electric sau corai sunt aliaţii voştri pentru o susţinere mai mare.

BALANŢELE au de reglat chestiuni privind băncile, credite, documente legate de finanţe. Roşu închis şi negru sunt recomandate în cazul vostru.

Tema SCORPIONILOR pentru această lună este spiritualitatea şi studiul. Veţi învăţa câteva lecţii esenţiale, iar albastrul închis, rozul, fuchsia şi griul se potrivesc mănusă.

Este o perioadă bună pentru ascensiune socială, concursuri, examene, controale sau procese când vorbim de SĂGETĂTORI. Pentru a amplifica aceste sectoare griul şi albastrul sunt ideale.

Culorile mov, violet şi argintiu li se potrivesc CAPRICORNILOR. Pentru că stresul vine din zona prieteniilor, asocierilor, parteneriatelor. Mai ales legat de bani, de persoane care nu îşi fac treaba şi pe care trebuie să le supliniţi.

VĂRSĂTORII sunt foarte inspiraţi, dar trebuie să renunţe la ideologiile, strategiile sau opiniile vechi şi să aibă încredere în ei. Nuanţele de albastru închis sau indigo sunt un ajutor binevenit.

Iar PEŞTII nu stau bine la capitolul comunicare. Vă enervaţi rapid, dar trebuie să apelaţi la diplomaţie, pentru că aveţi de rezolvat nişte chestiuni familiale sau birocratice. Auriu şi roşu sunt perfecte pentru voi.

Acesta a fost horoscopul special, nu uitaţi - regula culorilor este să purtaţi un obiect în acea nuanţă, chiar dacă nu este la vedere şi o ţineţi în geantă sau în buzunar. Pentru mai multe detalii privind şi pietrele sau materialele benefice zodiilor, accesaţi canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Fiecare nativ din zodiac se deosebește printr-o calitate care îl definește. Există trei femei care sunt considerate cele mai pasionale femei din zodiac. Acest lucru se datorează energiei pe care o emană, dar și felului în care reușesc să se facă remarcate într-o relație de iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 5 iulie 2021. Culoarea potrivită în această perioadă pentru fiecare zodie