Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbații

Anumite zodii de femei par a fi preferate de bărbați. Poate pentru că anumite calități precum inteligența, naturalețea, sinceritatea, calmul și bunătatea vor fi mereu "la modă", indiferent de vremuri. Bărbații se îndrăgostesc de ele, chiar dacă nu sunt cele mai potrivite.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 12:27

Zodii de care se îndrăgostesc bărbații
Cele mai atrăgătoare zodii de femei - Profimedia Images

Anumite zodii feminine par a fi preferate de bărbați. Poate pentru că anumite calități precum inteligența, naturalețea, sinceritatea, calmul și bunătatea vor fi mereu "la modă", indiferent de vremuri. 

Se vor îndrăgosti cu pasiune, chiar dacă, de multe ori, aleasa inimii nu este și cea potrivită. 

Pești

Ultima din zodiac, prima din sufletele bărbaților. Femeile născute în zodia Pești sunt de o naivitate care surprinde și cucerește în același timp. Visătoare și romantice, se vor comporta mereu sincer în relațiile cu cei din jur, ceea ce va atrage ca un magnet. În plus, femeile din Pești sunt recunoscute pentru fizicul lor impecabil și frumusețea răpitoare. Sunt genul de persoane zvelte și "ochioase", care ies rapid în evidență fără a scoate un cuvânt. Iar privirea lor este cu adevărat seducătoare. Dacă auzi un bărbat spunând că s-a îndrăgostit la prima vedere, probabil a cunoscut o reprezentantă din Pești. De asemnea, femeile din această zodie sunt sensibile, răbdătoare și detestă conflictul. Iar pentru mulți domni, toate aceste calitățile sunt mai mult decât suficiente. 

Capricorn

Ambițioase, inteligente și cu o intuiție uimitoare, femeile din zodia Capricon știu cu precizie pe ce butoane să apese pentru ca bărbații să le cadă cu tronc. Iar atunci când își folosesc si latura spirituală, lucrurile devin clare. Domnii au fost loviți de Cupidon și nu mai au șanse de vindecare. Au ceva aparte reprezentantele Evei din Capricorn, o aură misterioasă care le înconjoară și te face să vrei să le cunoști, cât timp nu intervine altcineva. Dau mereu impresia că ar putea pleca oricând, iar din acest motiv sunt râvnite cu o insistență care stârnește invidii.

Vărsător

Pentru nimic în lume nu va renunța o femeie din zodia Vărsător la scopul ei în viață. Niciun bărbat nu o poate face să uite de visele pe care, cel mai probabil, le-a construit încă din copilărie. Iar această independență este extrem de atrăgătoare, pentru mulți domni dornici de o personalitate puternică și capabilă să treacă peste orice dificultăți. În plus, femeile din Vărsător sunt specialiste în conversație - asa că plictiseala este exclusă din start - și au un simț al umorului care dezarmează complet. Nu în cele din urmă, sunt neînfricate și spun exact ce le trece prin cap, fără a îndulci adevărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii feminine de care se îndrăgostesc bărbații