Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 1 februarie 2019. Amor nebun şi o cerere în căsătorie

Horoscop dragoste 1 februarie 2019. Vă merge aşa de bine în relaţie, încât o noapte de amor nebun se va termina cu o cerere în căsătorie. Pasul cel mare va fi făcut.

de Redactia Observator

la 01.02.2019, 14:51

Horoscopul dragostei 1 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 1 februarie 2019. Vă merge aşa de bine în relaţie, încât o noapte de amor nebun se va termina cu o cerere în căsătorie. Pasul cel mare va fi făcut.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Berbec

O intalnire supriza si un cadou binemeritat pentru BERBECI astazi. Persoana iubita nu stie cum sa ii mai faca pe plac.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Taur

O zi cu multa incarcatura spirituala pentru nativii TAUR. Pot pleca intr-o calatorie de regasire de sine, unde sa gaseaca raspunsuri la multe intrebari care ii macina. 

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Gemeni

Ziua incepe intr-un mod extrem de agitat pentru GEMENI, insa se va termina foarte placut, cel mai probabil cu o cina in doi.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Rac

Dragi nativi RACI,  e musai sa faceti ceva pentru a scapa de o persoana negativa din viata voastra. Va declara prietenia sincera, insa are cu totul alte ganduri.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Leu

Unde-s doi, puterea creste! Iar LEII stiu foarte bine asta, asa ca apeleaza la ajutorul partenerului de viata intr-o problema mai delicata.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA nu isi mai incap in piele de fericire, in plan amoros. Relatia lor merge atat de bine, incat e posibil chiar sa faca marele pas curand.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Balanţă

Dragi BALANTE, chiar daca adevarul este de multe ori dureros, e totusi cea mai buna idee daca vreti sa reparati lucrurile care nu mai merg intre voi si partener. 

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII urmaresc de la distanta pe cineva drag, teama de incertitudine facandu-i sa nu vrea sa isi expuna acum sentimentele.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII trec repede peste orice mica suparare. Ziua poate nu incepe in cel mai placut mod, insa cu siguranta astrele le rezerva surprize in jurul serii.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Capricorn

Un ritm alert astazi pentru CAPRICORNI. Sunt cautati de o multime de persoane, chemati la multe evenimente si nu stiu cum sa se mai imparta.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la toate semnele care le apar astazi in cale, pentru ca acestea i-ar putea conduce intr-o directie neasteptat de frumoasa.

Horoscop dragoste 1 februarie 2019 Peşti

PESTII parca sunt numai impotriva persoanei iubite. Refuza planurile in doi, il resping cu orice ocazie, iar comportamentul lor il va distanta pe partener. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 1 februarie 2019. Amor nebun şi o cerere în căsătorie