Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 13 noiembrie 2018. Iubire cu năbădăi, reacţii vulcanice şi implicare trup şi suflet

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018. Dragostea e de multe ori vulcanică, aşa că să nu vă mire că iubirea poate să fie şi cu năbădăi. O implicare trup şi suflet rezolvă însă orice diferend în cuplu.

Horoscopul dragostei 13 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018. Dragostea e de multe ori vulcanică, aşa că să nu vă mire că iubirea poate să fie şi cu năbădăi. O implicare trup şi suflet rezolvă însă orice diferend în cuplu.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Berbec

Pentru Berbeci este o zi favorabilă dezvoltării relaţiilor sociale. Aşa că ar trebui să profite de acest fapt şi să-şi mărească cercul de cunoştinţe şi prieteni.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Taur

Taurii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu e rău să stea cu ochii pe telefon, dar nu ar trebui să exagereze şi să îşi neglijeze partenerul.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Gemeni

Dragi Gemeni, este cazul să renunţaţi la orgoliu şi să recunoaşteţi că poate nu aţi avut cea mai bună reacţie într-o situaţie. Doar aşa relaţia cu persoana iubită se poate remedia.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Rac

Racii vor primi pe seară vizita unor persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp. Nu prea au chef de întâlniri, dar se vor purta ca nişte gazde primitoare. 

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Leu

Leii sunt încordaţi, problemele personale nu le dau pace. O discuţie sinceră cu partenerul de viaţă sigur va detensiona situaţia neplăcută.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Fecioară

Nativii zodiei Fecioară nu vor fi deloc punctuali în această zi. Nu pentru că le-ar lipsi seriozitatea ci din cauza unor probleme de sănătate.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Balanţă

Iar nativii zodiei Balanţă sunt dinamici, iar viaţa sentimentală capătă aspecte din ce în ce mai pozitive. Aceşti nativi se bucură de compania persoanei iubite, şi se implică trup şi suflet în tot ce li se oferă nou.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Capricorn

Capricorniii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident inutile.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Vărsător

Astrele au veşti bune şi pentru Vărsători. Relaţia de cuplu se îmbunătăţeşte semnificativ, iar primul pas va fi făcut de către partenerii lor.

Horoscop dragoste 13 noiembrie 2018 Peşti

Peştii au parte de multă linişte în plan sentimental. Situaţiile conflictuale de până acum s-au rezolvat. Şi nu le rămâne decât să se bucure de persoana iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 13 noiembrie 2018. Iubire cu năbădăi, reacţii vulcanice şi implicare trup şi suflet