Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 14 februarie 2019. O întâlnire romantică pe care ai visat-o toată viaţa

Horoscop dragoste 14 februarie 2019. De multă vreme te gândeşti la această persoană şi astăzi ai parte de întâlnirea romantică pe care ai visat-o toată viaţa.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 09:11

Horoscopul dragostei 14 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 14 februarie 2019. De multă vreme te gândeşti la această persoană şi astăzi ai parte de întâlnirea romantică pe care ai visat-o toată viaţa.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Berbec

BERBECII se bazeaza in tot pe persoana iubita, aproape ca devin dependeti de aceasta si ajung sa nu mai faca niciun pas fara sa ceara parerea partenerului.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Taur

Pentru TAURI se anunta intr-adevar o zi dedicata iubirii. Pot iesi la o intalnire romantica, cu o persoana fata de care au sentimente de multa vreme.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Gemeni

GEMENII se afla in fata unei ispite in plan sentimental. Cineva le intra usor usor pe sub piele si sunt gata sa uite de povestea de dragoste pe care o traiesc si sa cedeze.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Rac

Si RACII au parte de o bucurie sufleteasca astazi. O veste de la cineva drag le ia o piatra de pe suflet si se vor bucura din nou de viata fara sa isi mai faca o multime de griji.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Leu

Nativii LEU sunt romanticii zodiacului si nu stiu cum sa ii mai faca pe plac jumatatii lor. Au parte de o zi perfecta in doi, cum nu au mai avut de mult.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Fecioară

FECIOARELE starnesc mici gelozii in jur. Prezenta la un eveniment ii pune intr-o lumina foarte buna, iar asta va da nastere multor invidii din partea celorlalti.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Balanţă

Chiar daca lucrurile nu merg prea bine in relatia lor, BALANTELE se arata dispuse sa faca un compromis si, macar astazi, sa aiba parte de o zi mai linistita in plan sentimental.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII nu sunt atat de norocosi in plan personal astazi. Pot afla o veste despre un prieten care sa le strice toata dispozitia.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII nu cred in coincidente si traiesc astazi o zi plina de incidente care le ridica semne de intrebare. Pot primi un semn de la o persoana la care s-au gandit indelung. 

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Capricorn

O zi perfecta pentru CAPRICORNI sa ia o pauza de respiro, sa petreaca timp cu familia, in plimbari in natura si chiar sa isi reia un hobby uitat.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Vărsător

O scurta calatorie prevad astrele in cazul VARSATORILOR astazi. Aici, acesti nativi au parte de momentele de bine dupa care au tot tanjit, e o zi a regasirii de sine.

Horoscop dragoste 14 februarie 2019 Peşti

E o zi a dragostei si a marturisirii sentimentelor, insa PESTII sunt mai morocanosi ca niciodata. Ceva nu le convine la persoana iubita, lucru ce le strica imediat dispozitia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 14 februarie 2019. O întâlnire romantică pe care ai visat-o toată viaţa