Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 15 februarie 2019. Cineva îţi face ochi dulci, e şansa ta

Horoscop dragoste 15 februarie 2019. Nu refuza invitaţia la o cafea sau la cină pe care o primeşti de la cineva care îţi face ochi dulci de ceva vreme. E şansa ta pentru o poveste de iubire ca-n poveşti.

Horoscopul dragostei 15 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 15 februarie 2019. Nu refuza invitaţia la o cafea sau la cină pe care o primeşti de la cineva care îţi face ochi dulci de ceva vreme. E şansa ta pentru o poveste de iubire ca-n poveşti.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Berbec

BERBECII i-au cam suparat pe cei din familie cu niste decizii pripite si pot avea ceva discutii aprinse din aceasta cauza.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Taur

O ZI foarte buna pentru o discutie deschisa cu partenerul de viata, in cazul TAURILOR. Ar putea fi vorba chiar de o mutare impreuna.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Gemeni

GEMENII trebuie sa isi aleaga cu mare grija cuvintele in discutiile cu persoana iubita astazi. Relatia cu jumatatea lor sta pe un butoi cu pulbere, din cauza unor gesturi nepotrivite ale lor.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Rac

O zi perfecta pentru ca RACII sa isi puna ordine in ganduri. Cineva incearca sa le influenteze deciziile si simt ca e nevoie sa gandeasca mai limpede.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Leu

LEII sunt norocosii de astazi in dragoste. Relatia lor pare sa depaseasca norii negri din ultima vreme, iar ei sa redescopere omul de care s-au indragostit.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt sfatuite sa dea curs unei invitatii la o cafea ori la un eveniment privat. Au mari sanse ca o persoana cunoscuta acolo sa le faca ochi dulci.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Balanţă

Un sfarsit de saptamana perfect ii asteapta pe nativii BALANTA. Astrele prevad o calatorie departe de casa alaturi de jumatatea lor, unde se vor putea bucura unul de celalalt.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Scorpion

Nu atat de bine stau SCORPIONII in plan sentimental. Povestea lor de dragoste spun astrele ca ia o turnura nefericita si este posibila o despartire cu lacrimi. 

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Săgetător

O calatorie ii asteapta si pe SAGETATORI. Vor din suflet sa revada o persoana draga si vor face totul sa ajunga la ea, chiar daca vor intampina ceva obstacole.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII par sa isi regaseasca, in sfarsit, echilibrul sentimental. Au avut parte de o perioada agitata si plina de confuzie, insa de astazi se linistesc apele.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII isi impun punctul de vedere intr-o discutie in contradictoriu cu persoana iubita, nu vor nici in ruptul capului sa lase de la ei si foarte bine fac.

Horoscop dragoste 15 februarie 2019 Peşti

PESTII abia asteapta sfarsitul de saptamana. Pregatesc o petrecere surpriza pentru cineva drag si nu mai au rabdare pana la eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 15 februarie 2019. Cineva îţi face ochi dulci, e şansa ta