Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 15 ianuarie 2019. Un cadou, o împăcare şi o iubire ca-n filme

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019. Un cadou de la persoana iubită şi o împăcare sunt cele mai importante întâmplări prevestite de zile. Iar cireaşa de pe tort e o iubire ca-n filme.

Horoscopul dragostei 15 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019. Un cadou de la persoana iubită şi o împăcare sunt cele mai importante întâmplări prevestite de zile. Iar cireaşa de pe tort e o iubire ca-n filme.

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Berbec. 

BERBECII asteapta cu sufletul la gura o veste care le-ar putea schimba viata. Noutatile sunt legate de sanatate, spun astrele.

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Taur

Chiar daca ziua incepe monoton pentru TAURI, nu se va si termina la fel. O iesire in doi, poate chiar si un cadou din partea persoanei iubite le va readuce bunastarea. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Gemeni

Suferintele in dragoste nu ocolesc pe nimeni, asa ca nici voi, dragi nativi GEMENI, nu sunteti feriti. Un gest nepotrivit sau chiar o despartire va va umple inima de tristete.

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Rac

RACII sunt egoisitii zodiacului astazi. Se pun pe primul loc, urmaresc doar binele lor, parca ar vrea sa dea o lectie cuiva care i-a neglijat in ultima vreme. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Leu

Nu acelasi lucru il putem spune despre LEI. Acesti nativi se dedica trup si suflet persoanei iubite in aceasta zi si ar face totul pentru binele relatiei. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA ar putea descoperi ca un prieten pe care il credeau de nadejde le cam poarta sambetele. Ar face bine sa rupa cu totul legatura cu aceasta persoana, pentru bunastarea lor. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Balanţă

Nativilor BALANTA li se recomanda sa acorde putin mai multa atentie partenerului. Iesirile dese cu prietenii il fac sa isi neglijeze relatia.

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Scorpioni

Este o zi a deciziilor in viata personala pentru SCORPIONI. Sunt sfatuiti sa dea dovada de mai multa responsabilitate si atentie in relatiile cu cei dragi. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Săgetător

SAGETATORII pot fi placut surprinsi de persoana iubita. Relatia lor s-a cam racit in ultima vreme, iar azi e o zi perfecta pentru a intari legatura.

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII nu isi mai incap in piele de atat de multa fericire. Sunt indragostiti pana peste cap si traiesc o poveste de dragoste ca in filme. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Vărsător

VARSATORILOR li se poate parea dubios comportamentul persoanei iubite. Astrele ii sfatuiesc sa aiba rabdare inainte de a deschide o discutie. 

Horoscop dragoste 15 ianuarie 2019 Pesti

PESTII au parte de o intalnire cu o persoana draga cu care nu s-au vazut de mult timp. Seara ii va gasi depanand amintiri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 15 ianuarie 2019. Un cadou, o împăcare şi o iubire ca-n filme