Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 16 ianuarie 2019. Dacă ai curaj şi ceri, astăzi nu vei fi refuzat

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019. E timpul să îţi iei inima în dinţi, să îţi faci curaj şi să ceri. Vei vedea că astăzi nu vei fi refuzat.

Horoscopul dragostei 16 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019. E timpul să îţi iei inima în dinţi, să îţi faci curaj şi să ceri. Vei vedea că astăzi nu vei fi refuzat.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Berbec

O zi plina de surprize pentru BERBECI. Sunt rasfatati de persoana iubita dar si de catre cei din familie si debordeaza de energie pozitiva.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Taur

TAURII pot fi surprinsi de o marturisire neasteptata din partea cuiva din cercul lor de prieteni. Sunt surprinsi sa afle ca au frant inimi acolo unde credeau ca este doar o prietenie. 

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Gemeni

GEMENII simt ca nevoia lor de atentie si afectiune nu mai este satisfacuta. S-a petrecut o racire intre ei si partener si devin tot mai hotarati sa puna capat povestii.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Rac

RACII se bucura de o zi linistita in plan sentimental, chiar este posibil sa planuiasca un weekend in doi, undeva departe de casa.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Leu

LEII pot avea ceva discutii cu partenerul, din cauza unei pasiuni a lor. Acorda mult timp acestui hobby, iar persoana iubita se simte neglijata.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Fecioară

Dragi FECIOARE, nu puneti la suflet ironiile si rautatile auzite in jur. Cineva ia in ras planurile voastre de viitor, insa voi stiti cel mai bine de ce sunteti capabili.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA isi iau inima in dinti si initiaza o invitatie de care s-au temut pana acum, din cauza incertitudinii. Astrele spun ca e o decizie buna, sansele sa primiti un DA hotarat sunt mari.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Scorpion

SCORPIONII isi pot da seama ca niste sentimente pe care le credeau pierdute... ii rascolesc inca. O poveste de iubire din trecut poate reveni in viata lor.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Săgetător

Daca ies din zona de confort, SAGETATORII isi pot descoperi o pasiune la care sa nu mai vrea sa renunte. Au lasat deoparte hobby-urile in ultima vreme si este un moment bun sa se intoarca la ele.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII simt ceva in neregula cu partenerul de viata. Acesta din urma a cam uitat niste promisiuni, lucru ce ridica mari semne de intrebare.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Vărsător

Vin vesti bune din multe directii pentru VARSATORI. Lamuresc in sfarsit o situatie delicata cu persoana iubita, iar asta le reda increderea in povestea lor de dragoste.

Horoscop dragoste 16 ianuarie 2019 Peşti

PESTII sunt dezamagiti ca au acordat a doua sansa unei persoane. Le-a fost tradata increderea si simt nevoia sa se izoleze putin de ceilalti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 16 ianuarie 2019. Dacă ai curaj şi ceri, astăzi nu vei fi refuzat