Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 16 martie 2019. Un triunghi amoros şi o luptă pentru iubire

Horoscop dragoste 16 martie 2019. Dragostea e oarbă şi un triunghi amoros e cadrul în care începe o luptă pentru iubire, în care vrei să demonstrezi că eşti mai bun decât celălalt.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 09:38

Horoscopul dragostei 16 martie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 16 martie 2019. Dragostea e oarbă şi un triunghi amoros e cadrul în care începe o luptă pentru iubire, în care vrei să demonstrezi că eşti mai bun decât celălalt.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Berbec

Dragi BERBECI, astrele va sfatuiesc sa luati o pauza de la activitati si sa nu va treaca prin gand sa plecati intr-o calatorie astazi. Evitati efortul cat de mult puteti.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Taur

Vesti mai bune au astrele in schimb, pentru TAURI. Acesti nativi chiar sunt incurajati sa plece intr-o aventura alaturi de persoana iubita sau de prieteni.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Gemeni

Nativii GEMENI sunt sfatuiti sa dea dovada de putin mai multa empatie. Sa nu ii judece pe cei care le gresesc ci sa incerce sa se puna in locul lor pentru a-si da seama de ce au facut-o.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Rac

Nativii RAC care nu si-au gasit jumatatea au mari sanse in aceasta perioada sa intalneasa o persoana foarte speciala. Sunt incurajati chiar sa preia ei intitiativa daca cineva le atrage atentia.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Leu

Putin mai multa diplomatie, mai multa atentie la cuvinte astazi, dragi LEI, pentru ca niste vorbe spuse la intamplare ar putea rani persoane foarte dragi voua.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Fecioară

Romantism, iubire si multa caldura sunt cuvintele cheie astazi pentru FECIOARE. Linistea sufleteasca isi face in sfarsit loc in viata lor.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Balanţă

Dileme existentiale pentru BALANTE! Acesti nativi incep sa caute raspunsuri la tot felul de intrebari legate de ei insisi.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Scorpion

SCORPIONII s-ar putea trezi intr-un triunghi amoros, unde sa incerce sa ii demonstreze celui pe care il iubesc ca ei sunt mai buni decat... terte persoane.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Săgetător

Emotii puternice pentru SAGETATORI. Se trezesc fara sa aiba habar cum, intr-o poveste care ii tine cu sufletul la gura si ii provoaca la fiecare pas.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Capricorn

O surpriza uriasa si pentru CAPRICORNI. O marturisire din partea persoanei iubite ii poate coplesi pe loc.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Vărsător

Dragi VARSATORI, sunteti sfatuiti sa nu actionati la cald astazi in nicio situatie. Va puteti trezi intr-o problema care sa necesite mult timp de gandire si calm.

Horoscop dragoste 16 martie 2019 Peşti

PESTII simt o foame de afectiune, de apropiere, de implinire alaturi de un partener. Iar daca vor privi cu atentie in jurul lor, vor vedea ca persoana potrivita este langa ei deja de multa vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 16 martie 2019. Un triunghi amoros şi o luptă pentru iubire