Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 17 ianuarie 2019. Dacă îţi cauţi partenerul, uită-te mai atent în jur

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019. Eşti în căutarea unui partener, dar sfatul astrologilor este să te uiţi mai atent în jur. E mai aproape decât crezi şi astăzi ai şanse să îl descoperi.

Horoscopul dragostei 17 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019. Eşti în căutarea unui partener, dar sfatul astrologilor este să te uiţi mai atent în jur. E mai aproape decât crezi şi astăzi ai şanse să îl descoperi.

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Berbec

BERBECII sunt sfatuiti sa renunte astazi la orgolii si sa faca tot posibilul sa pastreze o atmosfera pacifista si relaxata.

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Taur

Un telefon primit in jurul diminetii le poate starni TAURILOR un sentiment profund de nostalgie. Li se face foarte dor de cineva dupa care au suspinat indelung. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Gemeni

GEMENII sunt pusi pe surprize astazi. Vor organiza un eveniment, o petrecere pentru cineva drag, supriza la care vor avea multi complici.

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Rac

RACII decid sa ii raspunda persoanei iubite cu aceeasi moneda. Fie ca sunt tratati fumos sau mai putin placut, vor adopta exact acelasi comportament, poate chiar se vor razbuna pe partener. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Leu

Nativi LEU care sunt in cautarea unui partener ar face bine sa se uite mai atent in jurul lor, pentru ca sagetile lui Cupidon ar putea fi mai aproape decat cred.

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Fecioară

Iubirea pare sa fie cel mai favorizat plan al zilei pentru FECIOARE. Acesti nativi au parte de clipe cu multa incarcatura emotionala si sunt rasfatati de persoana iubita. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA oscileaza intre a da inca o sansa cuiva care le-a gresit si a elimina aceasta persoana toxica din viata lor. Nu sunt prea siguri de sentimentele lor, asa ca astrele le recomanda o pauza. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Scorpion

SCORPIONII se bucura de toata atentia celor din jur si sunt sufletul oricarui loc in care ajung astazi. O reusita recenta ii plaseaza in centrul atentiei si se bucura din plin de asta. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Săgetător

Este o zi a deciziilor in plan sentimental pentru SAGETATORI. Chiar daca vor avea de suferit, sunt nevoiti sa faca o alegere grea, dar sanatoasa pe viitor. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII parca ii cauta nod in papura partenerului la fiecare gest. Incercati sa fiti mai relaxati si mai toleranti cu persoana iubita, pentru armonia relatiei.

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Vărsător

VARSATORII pot face o scurta calatorie, unde sa revada o persoana draga, cu care nu s-au intalnit de multa vreme. Revederea le va umple sufletul de fericire. 

Horoscop dragoste 17 ianuarie 2019 Peşti

PESTII pot simti o umbra de egoism din partea persoanei iubite, pot avea chiar impresia ca aceasta incearca sa ii manipuleze, asa ca se vor distanta de partener.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 17 ianuarie 2019. Dacă îţi cauţi partenerul, uită-te mai atent în jur