Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 18 februarie 2019. Eşti irezistibil, cineva se îndrăgosteşte de tine

Horoscop dragoste 18 februarie 2019. La cât eşti de irezistibil astăzi, e imposibil ca cineva să nu se îndrăgostească de tine.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 07:42

Horoscopul dragostei 18 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 18 februarie 2019. La cât eşti de irezistibil astăzi, e imposibil ca cineva să nu se îndrăgostească de tine.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Berbec

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Berbeci. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Taur

Azi Taurii au de partea lor astrele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliaţii. .

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Gemeni

Gemenii sunt putin cam indispusi astazi si au nevoie de o pauza. Este o zi buna pentru pentru a analiza ce ar putea indrepta in relatiile cu cei apropiati.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Rac

Racii NU ar trebui sa isi ascunda adevarata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi NU vor  putea rămâne singuri.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Leu

Intalnire emotionanta pentru nativii zodiei Leu! Astazi va reveni cineva dupa o lunga absenta sau le va da raspunsul la o intrebare pusa cu mult timp in urma.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele simt nevoia sa schimbe ceva sau sa inceapa un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice. 

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Balanţă

Dragi Balante chiar daca pot aparea discutii aprinse, sa stiţi ca iubirea pluteste astazi in aer. Asadar astazi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea astazi ocazia sa vorbeasca  deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Săgetător

Sagetatorii vor incepe ziua cu bine datorita unui cunoscut. Si un simplu zambet le va demostra ca NU toti oamenii sunt tristi si rai.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Capricorn

Iar Capricornii simt nevoia de a face o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa intalneasca astazi o persoana care ii va atrage imediat.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Vărsător

Desi Varsatorii parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 18 februarie 2019 Peşti

Astazi Pestii se simt neglijati si singuri, sau poate ….ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 18 februarie 2019. Eşti irezistibil, cineva se îndrăgosteşte de tine