Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 18 iulie 2019. Planuri de nuntă

Horoscop dragoste 18 iulie 2019. Cum începi să simţi mai multă stabilitate în dragoste şi tratezi relaţia mai serios, să nu te mire că te trezeşti gândindu-te la plauri de nuntă.

de Redactia Observator

la 18.07.2019, 07:38

Horoscopul dragostei 18 iulie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 18 iulie 2019. Cum începi să simţi mai multă stabilitate în dragoste şi tratezi relaţia mai serios, să nu te mire că te trezeşti gândindu-te la plauri de nuntă.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Berbec

BERBECII nu stiu ce sa mai faca sa ii reintre in gratii persoanei iubite, dupa ce au gresit cu niste promisiuni neonorate.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Taur

TAURII pot intalni total intamplator un om cu totul special si demn de toata increderea din lume.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Gemeni

GEMENII incep sa devina mai stabili in dragoste, mai chibzuiti, mai seriosi. Nu este exclus sa se gandeasca la pasul cel mare chiar.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Rac

RACII sunt perfectionisti si nu accepta cea mai mica greseala nici din partea celorlalti, lucru ce le-ar putea aduce ceva critici.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Leu

Nativii LEU, dupa o perioada mai tumultoasa in relatia lor, simt ca lucrurile incep sa se indrepte. Este nevoie, insa, de multa rabdare.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Fecioară

FECIOARELE pot fi dezamagite de un prieten drag in care si-au pus toata increderea, insa... s-a dovedit a fi altfel decat credeau.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Balanţă

BALANTELE devin geloase si posesive acolo unde simt ca le este amenintat locul si nu se dau in laturi de la a arata asta.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Scorpion

Vesti mai bune pentru SCORPIONI in dragoste. Dupa o perioada mai sumbra in plan amoros, pare ca iese soarele.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Săgetător

SAGETATORII sunt cam pesimisti si parca se impiedica si de un fir de praf. Putin mai multa pofta de viata, daca vreti sa indreptati o situatie.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Capricorn

Dragi CAPRICORNI, nu tot ce ati planificat astazi va fi dus la bun sfarsit, mai ales ca poate interveni o schimbare de planuri.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Vărsător

VARSATORII au parte si de bucurii si de lucruri mai putin placute in egala masura. Foarte importanta astazi e comunicarea cu partenerul.

Horoscop dragoste 18 iulie 2019 Peşti

PESTII ar putea decide, in sfarsit, sa poarte o discutie cat se poate de sincera cu partenerul, in care sa ii faca niste marturisiri... cam dureroase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 18 iulie 2019. Planuri de nuntă