Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 18 martie 2019. Teste de fidelitate care strică relaţia

Horoscop dragoste 18 martie 2019. E atât de uşor să jigneşti omul care te iubeşte, atunci când fără motiv începi să îl supui mai multor teste de fidelitate, doar pentru că suferi de gelozie.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 07:39

Horoscopul dragostei 18 martie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 18 martie 2019. E atât de uşor să jigneşti omul care te iubeşte, atunci când fără motiv începi să îl supui mai multor teste de fidelitate, doar pentru că suferi de gelozie.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Berbec

Dragi BERBECI, nu va fie teama sa va deschideti sufletul in fata unei persoane apropiate, daca aveti nevoie de niste sfaturi.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Taur

Este o zi excelenta pentru ca TAURII sa reia legatura cu persoane din trecut care le-au gresit sau in fata carora ei au gresit. A purta pica cuiva nu face decat sa va incarce negativ.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Gemeni

GEMENII se simt usor sufocati in relatia cu persoana iubita. Au impresia ca partenerul vrea sa ii tina sub papuc si pot avea reactii necontrolate.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Rac

RACII se lupta sa fie tuturor pe plac, lucru care ii poate extenua. Nu uitati ca oricat de mult bine ati face, cineva tot va avea ceva sa va reproseze.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Leu

Nu exista esecuri sau dezamagiri astazi pentru nativii LEU. Orice situatie ar intampina, au inima deschisa si vad numai partea plina a paharului.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt tentate sa isi puna partenerul de viata la incercare astazi, pentru a le testa fidelitatea. Mare grija la cum faceti asta, pentru ca persoana iubita s-ar putea simti jignita.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Balanţă

O situatie grea din punct de vedere emotional ii suprasolicita astazi pe nativii BALANTA. Sufera ori dupa un partener, ori dupa o cearta zdravana cu un prieten.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot intra intr-o stare de confuzie. Parca nu mai sunt siguri de ce simt pentru jumatatea lor, pentru locul in care se afla, sunt nesiguri in multe aspecte din viata lor.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Săgetător

SAGETATORII, in schimb se bucura de toata atentia celor dragi. Au avut parte de mici succese in ultima vreme si sunt rasfatati peste masura pentru reusitele lor.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt sfatuiti sa evite astazi conversatiile ce impun luarea unor decizii. Nu sunt in cea mai buna stare, asa ca o zi de unii singuri le-ar prinde de minune.

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Vărsător

Se anunta o zi agitata pentru VARSATORI, in cel mai bun sens. Dis de dimineata pot primi o veste care sa le insenineze intreaga zi. 

Horoscop dragoste 18 martie 2019 Peşti

O zi cu multa pace interioara, caldura si armonie in relatiile cu ceilalti pentru nativii PESTI. Nimic nu le poate ruina linistea, nici macar micile discutii cu un membru al familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 18 martie 2019. Teste de fidelitate care strică relaţia