Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 19 februarie 2019. Revine o veche iubire, fugi cât mai repede

Horoscop dragoste 19 februarie 2019. Revine în viaţa ta o veche iubire, dar ar fi bine să fugi cât mai repede şi să te ascunzi şi în gaură de şarpe, ca să nu îţi complici existenţa.

Horoscopul dragostei 19 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 19 februarie 2019. Revine în viaţa ta o veche iubire, dar ar fi bine să fugi cât mai repede şi să te ascunzi şi în gaură de şarpe, ca să nu îţi complici existenţa.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Berbec

Pentru Berbeci se anunta o noua idila la orizont si se pregatesc de o escapada la munte pentru a mai uita de oboseala si de alte greutati.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Taur

In viata Taurilor o sa revina o persoana care si-a dat seama ca a gresit cu ceva, iar astrele anunta o impacare si de ce nu o continuare a relatiei.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Gemeni

Gemenii sunt binedispuse şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să isi faca nişte prieteni noi.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Rac

Racii isi vor da intalnire cu prietenii, poate vor desfasura o activitate de timp liber si vor petrece mare parte din timp impreuna.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Leu

Leii s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele se vor simti extraordinar astazi in compania prietenilor. Fie ca vor iesi in oras, fie ca vor petrece o seara linistita, compania lor este tot ce aveau nevoie. 

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Balanţă

Nativii zodiei Balanta se vor lasa ghidati de sentimente astazi. Pun suflet in toate activitatile si parca toate le ies mai bine cu putina dragoste. 

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Scorpion

O zi de marti perfecta se anunta pentru Scorpioni. Astazi familia va fi in centrul atentiei lor. Se vor  intalni cu cei dragi, poate vor organiza o mica petrecere unde vor fi inconjurati de oamenii pe care ii iubesc.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Săgetător

Sagetatorii isi vor dedica ziua de marti lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Capricorn

Capricornii trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Vărsător

Iar Varsatorii se vor comporta ca niste adolescenti indragostit dupa ce partenerul de viata  le va face o surpriza. Vor primiti un cadou la care au visat de multa vreme.

Horoscop dragoste 19 februarie 2019 Peşti

Pestii nu prea au chef de petrecere si aglomeratie, ci prefera compania partenerului de viata, a prietenilor apropiati sau a rudelor de gradul intai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 19 februarie 2019. Revine o veche iubire, fugi cât mai repede