Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 2 aprilie 2019. Asculţi de perechea ta şi recompensa e o sumă mare de bani

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019. Surprinzător, faptul că accepţi alegerile persoanei iubite şi luaţi deciziile împreună e recompensat cu o sumă mare de bani.

Horoscopul dragostei 1 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019. Surprinzător, faptul că accepţi alegerile persoanei iubite şi luaţi deciziile împreună e recompensat cu o sumă mare de bani.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt tacuti si melancolici in prima parte a zilei. Insa, pana spre amiaza, familia va avea grija sa le redea bunadispozitie.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Taur

Greu de crezut, insa Taurii accepta alegerile persoanei iubite. Si bine fac. Deciziile luate impreună o sa le aducă o suma consistenta de bani.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni partenerul de cuplu ocupă un rol important în viata voastră în această perioadă. Îi pregătiti o surpriză ca să vă demonstrati încă o dată sentimentele puternice.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Rac

Pentru Raci se anunta o intalnire de suflet si pot afla noutati care ii vor duce mai aproape de o logodna sau chiar de o casatorie.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Leu

Leilor le va merge totul ca pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Fecioară

Din cauza unor zvonuri răutăcioase, nativii zodiei Fecioara vor vedea doar partea negativă a lucrurilor. O plimbare i-ar putea ajuta să-şi limpezească gândurile.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Balanţă

Balantelor le plac jocurile si vor face orice ca sa ii atraga si pe cei dragi in ele. Atentie pentru ca dnintr-o joaca puteti rani sentimentele cuiva.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii nu se vor mulţumi cu puţin. Vor profita şi de cea mai mică ocazie pentru a-şi vedea împlinite dorinţele familiale.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Săgetător

Optimismul de care dau dovadă îi va ajuta pe Sagetatori să depăşească orice obstacol. Asta ar putea atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jur.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii ar trebui să se ocupe mai mult de pasiunile lor şi să încerce să se distreze mai mult prin ceea ce fac. Să pună binele lor deasupra tuturor!

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Vărsător

Varsatorii vor întâmpina probleme în relaţia de cuplu. În ultima vreme au neglijat viaţa de familie în favoarea carierei profesionale şi acum trebuie să suporte consecinţele.

Horoscop dragoste 2 aprilie 2019 Peşti

Iar Pestii se vor dedica trup şi suflet familiei, iar tot ceea ce vor castiga astazi investesc în obiecte folositoare casei si familiei lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 2 aprilie 2019. Asculţi de perechea ta şi recompensa e o sumă mare de bani