Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 2 februarie 2019. Cineva îţi ia ochii şi te pune pe jar. Şi alţii îi vor inima

Horoscop dragoste 2 februarie 2019. O persoană care îţi ia ochii te pune pe jar, dar şi altcineva îi vrea inima.

de Redactia Observator

la 02.02.2019, 09:53

Horoscopul dragostei 2 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 2 februarie 2019. O persoană care îţi ia ochii te pune pe jar, dar şi altcineva îi vrea inima.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Berbec

BERBECII se bucură de un weekend minunat în doi. Au parte de toată afecţiunea şi atenţia partenerului, cum nu au mai avut de multă vreme.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Taur

TAURII sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Astrele îi sfătuiesc să îşi asculte instinctul şi vor găsi ceea ce caută.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Gemeni

GEMENII sunt puţin îngrijoraţi din cauza comportamentului distant al partenerului de viaţă. Previziunile spun însă că este ceva trecător să nu îşi facă griji. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Rac

Nativii RAC se pot trezi de dimineaţă cu o dorinţă aprinsă de... schimbare. Vorbim de o schimbare de look, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască oameni noi. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Leu

Nativii LEU pot avea ceva discuţii cu persoana iubită, din cauza... spaţiului persoanal. Au impresia că nu au suficientă intimitate iar reproşurile lor îl vor pune pe partener pe gânduri. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARĂ au toate şansele să îi intre pe sub piele unei persoane foarte atrăgătoare şi... ceva mai în vârstă decât ei. Astrele îi sfătuiesc chiar sî iniţieze ei o conversaţie mai... îndrăzneaţă.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Balanţă

BALANTEŢELE pot fi orbite de prezenţă unei persoane noi în anturajul lor. Mare atenţie la cum faceţi pasul către această persoană spun astrele, pentru că... nu doar voi o doriţi. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot avea o discuţie decisivă pentru relaţia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreună sau de achiziţionarea unui bun comun. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII sunt morocănoşi de dimineaţă. Nimic nu le intră în voie şi ar vrea să îşi anuleze toate planurile, însă o surpriză forte plăcută se întrevede în jurul serii.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII pot pleca într-o călătorie în doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tânjit, printre atât de multe lucruri de făcut. 

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Vărsător

O zi pentru planuri în doi în cazul VĂRSĂTORILOR. Micile certuri cu partenerul din ultimele zile rămân în urmă şi vă bucuraţi numai de prezent şi compania celuilalt.

Horoscop dragoste 2 februarie 2019 Peşti

PEŞTII fac eforturi mari să repare relaţia stricată cu un prieten. Le este foarte dor de această persoană şi sunt dispuşi să accepe compromisuri pentru a o vedea mereu aproape. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 2 februarie 2019. Cineva îţi ia ochii şi te pune pe jar. Şi alţii îi vor inima