Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 2 martie 2019. Cineva a pus ochii pe partenerul tău, gelozia nu te salvează

Horoscop dragoste 2 martie 2019. Ai un puseu de gelozie, din cauza unei persoane care a pus ochii omul pe care-l iubeşti.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 08:37

Horoscopul dragostei 2 martie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 2 martie 2019. Ai un puseu de gelozie, din cauza unei persoane care a pus ochii omul pe care-l iubeşti.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Berbec

BERBECII vor sa evadeze macar o zi pe care sa o petreaca... numai cu ei insisi. Simt nevoia sa se adune, sa isi puna ordine in viata si in ganduri.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Taur

O incurcatura la serviciu le da batai de cap TAURILOR... si in plan personal. Nu au liniste acasa pana nu reusesc sa scape de acest stres.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Gemeni

GEMENII sunt rasfatatii zodiacului astazi si primesc tot felul de atentii si gesturi de tandrete din partea jumatatii lor. Au un inceput de primavara plin de iubire.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Rac

Nu atat de fericiti insa sunt si RACII. Acesti nativi ar putea avea un puseu de gelozie, din cauza unei persoane... care a pus ochii pe persoana iubita.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Leu

LEII au reusit sa aduca pe un fagas mai linistit relatia cu partenerul de viata. Este posibil sa primeasca astazi o veste care sa le schimbe complet viitorul relatiei.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Fecioară

FECIOARELE se framanta, se gandesc, isi fac tot felul de planuri si strategii cum sa atraga pe cineva de partea lor intr-o poveste mai delicata. Astrele spun ca ar fi vorba... de niste minciuni spuse cuiva. 

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA sunt romantici din cale afara si parca tot  incearca sa ii reintre in gratii partenerului, dupa ce... l-au neglijat cu buna stiinta.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Scorpion

SCORPIONII sunt mai nehotarati ca niciodata. Prinsi intre doua optiuni in plan amoros, greeeu vor lua o decizie care sa ii scape de atata bataie de cap.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Săgetător

SAGETATORII se lasa dusi de val si vor doar sa traiasca clipa, in acest prim weekend de primavara. Greu se poate intampla ceva care sa le strice dispozitia.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Capricorn

CAPRICORNII au mici probleme de rezolvat in relatia cu cei dragi. Au suparat pe cineva din familie si simt nevoia sa repare asta.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Vărsător

Dragi VARSATORI, daca astrele au fost de partea voastra in ultima vreme, nu va culcati pe o ureche si sa deveniti... superficiali cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 2 martie 2019 Peşti

PESTII vad totul in roz astazi, sunt extrem de optimisti, iar in plan sentimental le merge ca pe roate. Vorbim chiar de inceputul unei frumoase povesti de dragoste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 2 martie 2019. Cineva a pus ochii pe partenerul tău, gelozia nu te salvează