Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 20 decembrie 2018. Flirturi aprinse, pline de curaj

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018. Apropierea Sărbătorilor de iarnă creşte dorinţa şi oferă curajul necesar pentru flirturi aprinse cu o persoană pe care o crezi extrem de atrăgătoare.

Horoscopul dragostei 20 octombrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018. Apropierea Sărbătorilor de iarnă creşte dorinţa şi oferă curajul necesar pentru flirturi aprinse cu o persoană pe care o crezi extrem de atrăgătoare.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Berbec

BERBECII se pot confrunta in plan personal cu o situatie care nu suporta amanare. Ar putea intra intr-o incurcatura din care doar cu ajutorul celor dragi sa iasa. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Taur

TAURII ar putea avea parte de... o lectie de viata. Cineva le va arata ca superficialitatea lor nu face decat sa ii goleasca sufleteste si sa le arate o alta directie. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Gemeni

Astrele prevad pentru GEMENI ceva flirturi aprinse cu o persoana pe care ei o considera foarte atragatoare. Iar semnalele primite de la aceasta le vor da mult curaj.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Rac

RACII ar putea fi astazi usor razbunatori. Considera ca cineva apropiat, fie un prieten sau o ruda le-a gresit cu ceva si vor sa ii ofere o lectie. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Leu

Zi cu decizii grele pentru LEI. Acesti nativi s-ar putea afla in fata unei rascruci in plan sentimental, unde sa nu stie incotro sa se indrepte. In directia pe care o stiu bine sau catre una noua, necunoscuta?

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Fecioară

Dragi FECIOARE, o mica doza de risc v-ar face viata mai... palpitanta. Nu evitati sa dati o sansa unei persoane care care va tine cu sufletul la gura, doar pentru ca trebuie sa iesiti din zona de confort.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANTA ar trebui sa evite astazi promisiunile. Au o zi plina de voie buna si de energie si tind sa fie luati de valul de bine, fara sa gandeasca la rece lucrurie.

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII incep ziua putin morocanosi si pare ca nimic nu le intra in voie. Nu au o explicatie anume pentru starea lor, parca vor doar sa stea departe de ceilalti si sa mediteze. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Săgetător

O zi perfecta pentru SAGETATORI sa puna capat unor antipatii mai vechi. Simt ca certurile avute cu cineva ii cam obosesc si vor sa elimine energia negativa din viata lor. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Capricorn

O veste neasteptata le insenineaza ziua CAPRICORNILOR. Orice mici tensiuni vor disparea ca prin minune, spun astrele, semn ca noutatile auzite ii vor bucura enorm. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Vărsător

VARSATORII intra intr-o perioada in care vor sa isi simplifice cat mai mult viata. Au de gand sa sune pe cineva, o vor face, isi doresc sa plece undeva, nu vor sta pe ganduri, atitudine care le va face mult bine. 

Horoscop dragoste 20 decembrie 2018 Peşti

PESTII sunt concentrati astazi pe problemele de cuplu si pe cele casnice. Parca stau cu ochii pe partenerul de viata la tot pasul, semn ca il cam suspecteaza de ceva, dar nu vor sa o spuna. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 20 decembrie 2018. Flirturi aprinse, pline de curaj