Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 20 februarie 2019. O apariţie din trecut îţi pune inima pe jar

Horoscop dragoste 20 februarie 2019. O apariţie din trecut îţi pune inima pe jar, tocmai când credeai că dragostea nu există.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 07:33

Horoscopul dragostei 20 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 20 februarie 2019. O apariţie din trecut îţi pune inima pe jar, tocmai când credeai că dragostea nu există.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Berbec

Berbecii au initiativa si sunt plini de energie. Vor reusi sa puna la punct detaliile unei lucrari importante. 

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Taur

Relatia Taurilor cu partenerul de viata este buna, iar asta ii ajuta sa-si mentina echilibrul interior. Ocaziile de a se distra astazi nu se vor lasa asteptate. 

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Gemeni

Gemenii vor fi intr-o stare excelenta inca de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite care le va face o surpriza.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Rac

Racii vor să fie mai apropiaţi de persoana iubită, pentru că în ultima perioadă au fost preocupaţi de alte aspecte şi au neglijat relatia de cuplu.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Leu

Pe unde vor merge astazi Leii vor face o impresie buna si multi vor fi cei care vor dori sa intre in vorba cu ei. Atitudinea lor va fi fermectoare.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt în centrul atenţiei astăzi şi vor reuşi să îi faca pe toţi cei din jurul lor să se simtă bine. Este posibil să organizeze o ieşire în oraş sau o petrecere.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Balanţă

Balantele ar trebui sa lase deoparte activitatile suprasolicitante si sa se odihnesca. Au muncit destul in ultim avreme, asa ca e timpul pentru relaxare. 

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni e posibil ca o veche cunostinta sa va apara brusc in cale si cine stie poate aceasta reintalnire va va pune inima pe jar.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Săgetător

Un prieten ii va ajuta pe nativii zodiei Sagetator să clarifice o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situaţia NU este gravă şi totul va reveni la normal în scurt timp.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Capricorn

Ziua de astazi o sa fie lipsita de actiune pentru Capricorni, insa seara va fi una memorabila. De mult timp nu s-au mai simtit atat de bine si totul se datoreaza partenerului de cuplu.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Vărsător

Iar Varsatorii isi fac planuri de vacanta alaturi de familie. Pe seara, este posibil sa primeasca un raspuns important legat de niste investitii.

Horoscop dragoste 20 februarie 2019 Peşti

Pestii se simt coplesiti de responsabilitatile din plan emotional. De aceea, astazi vor fi cam irascibili si fara chef de vorba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 20 februarie 2019. O apariţie din trecut îţi pune inima pe jar