Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 21 iunie 2019. Capcane în dragoste, teste de fidelitate

Horoscop dragoste 21 iunie 2019. Neîncrederea şi gelozia sunt astăzi la cote maxime, aşa că să nu te mire dacă te vei trezi supus unor teste de fidelitate şi chiar vei descoperi că ţi-au fost întinse mai multe capcane.

de Redactia Observator

la 21.06.2019, 07:44

Horoscopul dragostei 21 iunie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 21 iunie 2019. Neîncrederea şi gelozia sunt astăzi la cote maxime, aşa că să nu te mire dacă te vei trezi supus unor teste de fidelitate şi chiar vei descoperi că ţi-au fost întinse mai multe capcane.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Berbec

BERBECII vor sa ii testeze fidelitatea partenerului, asa ca il pot supune la tot felul de teste si chiar sa ii intinda capcane.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Taur

Iar TAURII afla ca s-au inselat amarnic in privinta unei persoane. Nu o vedeau cu ochi prea buni, insa pot descoperi un om care sa le intre repede la suflet.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Gemeni

GEMENII pot afla, dintr-o sursa in care au mare incredere, ca nu stiu chiar totul despre persoana iubita, iar asta sa ii destabilizeze emotional.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Rac

Tentatii la tot pasul astazi pentru RACI. Daca vorbim de nativii care nu au o relatie amoroasa prea stabila, acestia pot ceda usor ispitelor.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Leu

LEII pot simti regrete legate de faptul ca nu au petrecut suficient timp cu o persoana de care sunt interesati si de care ii desparte un drum lung.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt puse pe schimbari. In viata sentimentala, in anturajul de prieteni, in casa... vor un aer proaspat in viata lor.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Balanţă

BALANTELE risca totul pe ultima suta de metri, in special in dragoste. Pentru binele in plan sentimental, acesti nativi sunt capabili sa faca imposibilul.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Scorpion

Un sentiment de nostalgie pune stapanire pe SCORPIONI. Li se face dor de cineva, sau poate de niste locuri foarte dragi care ii incarca sufleteste.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Săgetător

SAGETATORII ar trebui sa invete sa nu le mai pese de ce ar crede ceilalti daca iau o anumita decizie. Sa aleaga numai ce ii face fericiti, iar viata lor se va schimba.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Capricorn

CAPRICORNII continua sa fie norocosii zodiacului. O reusita recenta, dar si norocul in dragoste ii fac sa se simta stapanii lumii.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Vărsător

VARSATORII sunt numai un zambet intreaga zi. Debordeaza de energie pozitiva si sunt oamenii la care cei din jur alearga pentru cele mai bune sfaturi.

Horoscop dragoste 21 iunie 2019 Peşti

PESTII sunt nevoiti sa ia o decizie fara sa stea prea mult pe ganduri. Poate fi vorba de o situatie mai neplacuta a cuiva din familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 21 iunie 2019. Capcane în dragoste, teste de fidelitate