Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 22 noiembrie 2018. Suspiciunile nu ajută, dragoste cu sila nu se poate

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018. Degeaba eşti suspicios, asta nu va ajuta relaţia ta, mai ales că dragoste cu sila nu se poate.

Horoscopul dragostei 22 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018. Degeaba eşti suspicios, asta nu va ajuta relaţia ta, mai ales că dragoste cu sila nu se poate.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII se lasa purtati de val intr-o poveste care le-ar putea fi... predestinata. Astrele prevad o legatura extrem de speciala, lucru pe care il vor simti si ei inca de cand vor cunoaste o persoana.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Taur

E adevarat ca dragoste cu sila nu se poate, insa TAURILOR le lipseste curajul sa faca un pas catre o persoana care le-a intrat pe sub piele. Ar face bine sa ia taurul de coarne si sa isi marturiseasca sentimentele. 

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII ar putea lua o decizie importanta in viata sentimentala. Si vorbim aici de extreme. Fie fac un pas important in relatia lor, precum o mutare impreuna, ori, la polul opus, alti nativi au parte de o despartire. 

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Rac

RACII ar putea ceva discutii aprinse cu persoana iubita. Tind sa isi compare partenerul cu altcineva, lucru care il poate scoate din minti pe acesta. 

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Leu

Putin mai multa... sensibilitate cu persoana iubita nu ar strica, dragi LEI. Firea voastra vulcanica si vorbele spuse la intamplare il pot face pe partener sa sufere nemeritat.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Fecioară

Distractie, armonie si muuulta voie buna sunt cuvintele cheie astazi pentru FECIOARE. Partea sentimentala pare sa intre pe un fagas linistit, iar asta va ofera o dispozitie de invidiat.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANTA sunt putin suspiciosi cu partenerul de viata. Simt ca lucrurile in relatia lor s-au racit undeva si cauta singuri raspunsuri la intrebarile care ii macina.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Scorpion

O discutie avuta cu persoana iubita va fi o adevarata eliberare de tensiuni in relatia lor pentru SCORPIONI. Multi nativi au avut parte de o perioada mai sumbra in dragoste, dar norii negri vor deveni amintire de acum.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORILOR le cam iau ochii o persoana de sex opus cunoscuta de curand. Ar face bine insa sa nu aiba asteptari prea mari, astrele prevad o poveste care s-ar consuma foarte repede.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII nu prea se simt in largul lor intr-o poveste, dar parca nici nu ar vrea sa renunte. Decid sa dea mai multe sanse unei persoane de sex opus, sperand ca lucrurile vor merge intr-un final.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Vărsător

VARSATORII pot avea parte de un gest de maxima generozitate din partea persoanei iubite sau a unui prieten. Cineva le face o favoare de care aveau nevoie si le va lua o piatra de pe suflet.

Horoscop dragoste 22 noiembrie 2018 Peşti

Nativii PESTI pierd prea mult timp gandindu-se la o discutie recenta cu partenerul de viata. Astrele ii sfatuiesc sa treaca peste incident, altfel risca sa isi tulbure linistea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 22 noiembrie 2018. Suspiciunile nu ajută, dragoste cu sila nu se poate