Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 24 ianuarie 2019. Se reface o dragoste veche, atracţia fizică e irezistibilă

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019. O persoană de care îţi e dor te va căuta. Atracţia fizică e irezistibilă, aşa că se reface o dragoste mai veche.

Horoscopul dragostei 24 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019. O persoană de care îţi e dor te va căuta. Atracţia fizică e irezistibilă, aşa că se reface o dragoste mai veche.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Berbec

Dragi Berbeci veţi fi nevoiţi să renunţaţi la orice fel de angajamente care vă îngrădesc libertatea. Există posibilitatea să aveţi discuţii contradictorii cu persoanele mai în vârstă din familie.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Taur

Taurii sunt în căutarea initimităţii. Se simt ciudat în spaţii mari şi  se vor îndrepta către un cerc restrâns.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Gemeni

S-ar putea ca Gemenii să pregătească astăzi diverse specialităţi culinare, mai ales că diseară se anunţă oaspeţi. Pot fi colegi de la locul de muncă sau nişte rude mai îndepărtate. 

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Rac

Şi Racii vor fi  răsfăţaţi astăzi. Partenerul de viaţă s-a gândit să îi scoată la plimbare, la un concert sau pot lua cina într-un loc foarte romantic.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Leu

Dragi Lei aţi putea avea o zi bună, dacă NU vă lăsaţi atât de uşor cuceriţi de emoţiile negative. Soluţia este foarte simplă, deoarece vă puteţi sustrage din toate discuţiile de astăzi.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt mână largă! Astăzi vor să îşi impresioneze partenerii, fie cu un buchet imens de flori, fie cu o bijuterie preţioasă.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Balanţă

Dragi Balanţe, o persoană de care vă e dor o să vă caute şi puteţi relua o relaţie pe care aţi întrerupt-o o vreme.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Scorpion

Şi în viaţa nativilor Scorpion este posibil să revină o persoană de care au fost multă vreme ataşaţi sufleteşte şi este posibil să îşi mai acorde o şansă. 

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Săgetător

Dragi Săgetători astăzi o să scăpaţi de o apăsare de pe suflet cu un simplu telefon, sau daţi un mesaj şi se clarifică o situaţie care v-a ţinut într-o stare de nemulţumire vreme îndelungată.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Capricorn

Iar Capricornilor li se vor aprinde călcâiele după cineva care le dă tarcoale de mai multă vreme, dar abia acum au ochi pentru acea persoană. 

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Vărsător

Dragi Vărsători la voi pare să fie sărbătoare în fiecare zi, în perioada asta, cerul e generos şi o să ieşiţi cu prietenii, chiar şi mai departe de casă, pe la diverse evenimente festive.

Horoscop dragoste 24 ianuarie 2019 Peşti

Peştii devin extrem de interesanţi pentru sexul opus. Lucrurile vor fi extraordinar de frumoase pe plan sentimental, iar asta îi va mulţumumi nespus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 24 ianuarie 2019. Se reface o dragoste veche, atracţia fizică e irezistibilă