Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 24 octombrie 2018. O zi perfectă să începi o nouă relaţie

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018. E o zi perfectă să începi o nouă relaţie, mai ales că persoana pe care ai pus ochii de multă vreme să semnalul mult aşteptat.

Horoscopul dragostei 24 octombrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018. E o zi perfectă să începi o nouă relaţie, mai ales că persoana pe care ai pus ochii de multă vreme să semnalul mult aşteptat.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Berbec

BERBECII se simt atât de prinşi într-o poveste de dragoste, oficială sau nu, încât au impresia că va dura la nesfârşit. Astrele avertizează că ar putea fi doar o amăgire.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Taur

TAURII sunt uşor nemulţumiţi de persoana iubită astăzi. Simt că au parte doar de vorbe şi de promisiuni, în timp ce faptele lipsesc cu desăvârşire. 

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Gemeni

Veşti foarte bune pentru GEMENI în plan sentimental. O persoană pe care au pus ochii de curând, le va da semnalul pe care l-au aşteptat.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Rac

RACII e posibil să rupă prietenia cu o persoană foarte dragă. Poate fi o decizie luată la nervi. Astrele îi îndeamnă la mai multă cumpătare şi maturitate.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Leu

Zi perfectă pentru LEI să înceapă o nouă relaţie. E vorba de ceva spiritual, nu neapărat bazat pe o atracţie fizică foarte puternică.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Fecioară

FECIOARELE ar putea lua o decizie importantă, care să le influenţeze relaţia cu partenerul. Ar putea da dovadă de puţin egoism, lucru care să dea naştere unei discuţii aprinse. 

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Balanţă

BALANŢELE întâmpină dificultăţi în a sta de vorbă cu cineva care le-a picat cu tronc. Se intimidează, se fâstâcesc şi lasă de înţeles cât sunt de vulnerabile în faţa acestei persoane.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Scorpion

SCORPIONILOR li se face o mărturisire care le va topi sufletul. Se tem să fie vulnerabili, însă dacă lasă puţin garda jos, ar putea lega o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Săgetător

SĂGETĂTORII pot trăi astăzi o dezamăgire în plan personal. O persoană în care aveau încredere le-ar putea trăda aşteptările.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Capricorn

Nativii CAPRICORN pot face un gest lipsit de eleganţă la adresa partenerului. Ceva i-a supărat şi simt nevoia să se răzbune.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Vărsător

Ceva probleme pentru VĂRSĂTORI, cu partenerul sau în grupul de prieteni. Partea bună e că sunt atât de optimişti şi senini astăzi, încât orice conflict li se va părea un fleac.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2018 Peşti

PEŞTII ar putea afla astăzi că au greşit enorm când au judecat o anumită persoană. Le-ar putea părea atât de rău, încât să lase orgoliul deoparte şi să înceapă o discuţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 24 octombrie 2018. O zi perfectă să începi o nouă relaţie