Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 25 februarie 2019. Dragostea ta e un un butoi cu pulbere

Horoscop dragoste 25 februarie 2019. Mare grijă astăzi, dragostea ta e un butoi cu pulbere şi dacă nu eşti atent, explozia care va urma aduce pagube însemnate, sentimental.

Horoscopul dragostei 25 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 25 februarie 2019. Mare grijă astăzi, dragostea ta e un butoi cu pulbere şi dacă nu eşti atent, explozia care va urma aduce pagube însemnate, sentimental.

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Berbec

BERBECII pot trece printr-o cumpana. Este posibil sa aiba nevoie de ceva timp pentru... a medita si a se gandi la ceea ce au si ce le lipseste pentru a-si gasi pacea sufleteasca. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Taur

Orice suparare va fi astazi un fleac pentru TAURI, pentru ca acesti nativi au motive de sarbatoare si nu se vor lasa influentati de energia negativa din jur. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Gemeni

O zi foarte buna pentru GEMENI. Au o stare de bine molipsitoare, iar zambetul lor continuu ar putea avea mare legatura cu aparitia sau reaparitia cuiva in viata lor. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Rac

Nativii RAC pot fi usor emotivi si se pot lasa intimidati de o persoana... cu multa autoritate. Astrele ii sfatuiesc sa nu puna la suflet rautatile cuiva din familie.

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Leu

LEII se confrunta cu probleme in viata de cuplu. O cearta recenta cu persoana iubita a lasat ceva rani si au nevoie de timp ca sa isi regaseasca echilibrul. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Fecioară

Cineva ar putea baga mici intrigi intre nativii FECIOARA si partenerii acestora. Este foarte posibil sa fie chiar cineva din cercul lor de prieteni. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Balanţă

BALANTELE sunt generosii zodiacului, dispusi astazi sa ofere ajutor unui prieten care are mare nevoie de un umar pe care sa planga. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII sunt cam morocanosi, usor nemultumiti de cum decurge relatia cu persoana iubita. Povestea lor de dragoste sta ca pe un butoi cu pulbere. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII in schimb, au dis de dimineata o stare de bine si pot lua parte astazi la un eveniment unde sa aiba sansa unei intalniri greu de uitat.  

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Capricorn

Pe CAPRICORNI ii asteapta o marturisire care le poate frange inima. Cineva fparte apropiat le-a gresit, iar aflarea vestii ii poate darama sufleteste.

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII pot face niste sacrificii... de nevoie. Sunt constransi intr-o situatie sa renunte la un lucru drag insa nu e rost de suparare, pentru ca se anunta rezultate foarte bune. 

Horoscop dragoste 25 februarie 2019 Peşti

Chiar daca este luni, PESTII pot avea o zi numai buna pentru relaxare si pentru a se detasa de rutina care a cam pus stapanire pe ei in ultima vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 25 februarie 2019. Dragostea ta e un un butoi cu pulbere