Antena Meniu Search
x

Horoscopul Dragostei, 26 august 2019

Sunt mari șanse ca fecioarele să fie implicate in mici discuții aprinse în familie. Cu calm și înțelegere, totul se va rezolva. Balanțele sunt tentate să mintă într-o situație complicată, pentru a scăpa basma curată.

de Redactia Observator

la 26.08.2019, 08:49

Vezi și

Sunt mari șanse ca fecioarele să fie implicate in mici discuții aprinse în familie. Cu calm și înțelegere, totul se va rezolva. Balanțele sunt tentate să mintă într-o situație complicată, pentru a scăpa basma curată. Mare atenție, dragi nativi: minciuna chiar are picioare scurte.

Pentru Scorpioni, tot ce conteaza in ultima perioada este impacarea cu sine. In sfarsit, gasesc echilibrul de care aveau mare nevoie.

Săgetătorii sunt numai un zambet, fara ca macar sa isi dea seama de asta. O schimbare in viata lor le influenteaza puternic starea de spirit.

Nu la fel de fericiti sunt si Capricornii in dragoste. O cearta aprinsa si poate chiar o despartire ii pot da peste cap.

Vărsătorii pot primi un cadou din partea destinului. Oricat ar vrea ei sa fuga de o persoana, soarta le-o scoate mereu in cale.

Peştii pot rani pe cineva din familie cu o parere mai radicala. Incercati sa fiti mai empatici, dragi nativi si sa va puneti si in locul celuilalt.

O intalnire romantica, o marturisire picanta s-ar putea sa ii astepte astazi pe Berbeci. Era si cazul dupa o perioada mai tumultoasa in viata lor.

Taurilor le sta gandul la o escapada departe de agitatia orasului, acolo unde sa se bucure numai de compania persoanei iubite.

Dragi Gemeni, faceti bine si indreptati-va atentia si catre viata amoroasa. Cariera nu este de ajuns sa fiti multumiti sufleteste.

Racii sunt nevoiti sa reziste unei tentatii! Cineva ii cam ispiteste si le poate lua imediat gandul de la persoana iubita.

O dorinta mai veche este pe cale sa se indeplineasca astazi pentru Lei. Astrele sunt in favoarea lor intru totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul Dragostei, 26 august 2019