Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 26 ianuarie 2019. Balanţele au probleme în relaţia de cuplu

Vărsătorii sunt dispuşi să facă schimbări radicale în viaţa lor, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu trebuie să devină foarte selectvi pentru că riscă să rămână singuri.

Vezi și

Vărsătorii sunt dispuşi să facă schimbări radicale în viaţa lor, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu trebuie să devină foarte selectvi pentru că riscă să rămână singuri.

Peştii au succes în toate activităţile casnice şi mai mult decât atât îşi fac planuri de viitor cu persoana iubită.

Berbecii au suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Au ambiţie să meargă până la capăt, indiferent de obstacole.

Taurii se simt neglijaţi şi abandonaţi de către persoana iubită, iar asta îi face să fie morocănoşi şi cu mai puţin chef de vorbă.

Nici Gemenii nu se vor înţelege mai bine cu cei din jur. Astăzi sunt plini de energie,dar le va fi dificil să o canalizeze în scopuri constructive.

Racii simt nevoia să stea în preajma persoanei iubite. În ultima vreme au avut ceva conflicte în cuplu, iar acum simt nevoia de împăcare.

Leii vor face un cadou persoanei iubite şi îşi vor petrece mare parte din zi pentru a găsi ceva potrivit.

Fecioarele sunt nervoase din cauza unor neînţelegeri în familie. Au şi ele partea lor de vină pentru că nu renunţă la încăpăţânare şi orgoliu.

Balanţele încep weekend-ul cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atente la cum îşi aleg cuvintele altfel vor stârni o furtună.

Dragi Scorpioni romantismul partenerului de viaţă vă pune pe gânduri. Nu este ceva specific lui şi aveţi impresia că a făcut ceva rău. Fiţi mai deschişi şi gândiţi-vă că poate doar simte nevoia să îşi arate sentimentele.

Astazi Săgetătorii se simt singuri şi nu vor să stea în casă. Cea mai bună soluţie ar fi să pună mâna pe telefon şi să planifice o ieşire în oraş cu prietenii.

Iar relaţia sentimentală a nativilor Capricorn stagnează de o bună perioadă de timp, iar asta îi pune pe gânduri. Indicat ar fi să îşi provoace partenerul de viaţă la o discuţie serioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 26 ianuarie 2019. Balanţele au probleme în relaţia de cuplu