Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 28 februarie 2019. Dacă îţi cauţi perechea, azi o găseşti

Horoscop dragoste 28 februarie 2019. O chimie instantanee între tine şi o persoană abia cunoscută e semnul că, dacă îţi căutai perechea, azi ai găsit-o.

Horoscopul dragostei 28 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 28 februarie 2019. O chimie instantanee între tine şi o persoană abia cunoscută e semnul că, dacă îţi căutai perechea, azi ai găsit-o.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Berbec

Dragi BERBECI, sunteti sfatuiti sa dati dovada de putin mai multa prudenta in discutiile cu partenerul, pentru ca ar putea degenera intr-un conflict.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Taur

Este o zi perfecta pentru ca TAURII sa rezolve cateva aspecte in viata personala pe care le-au lasat pana acum pe planul doi. Li se recomanda sa... scape de o persoana toxica in viata lor.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Gemeni

O zi dedicata iubirii si planurilor in doi pentru nativii GEMENI! Relatia cu persoana iubita poate intra intr-o noua etapa, in care viitorul sa fie impartit numai la doi.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Rac

RACII sunt cam rasfatati astazi. Bat din picior sa li se faca pe plac si reactioneaza foarte imatur atunci cand nu primesc ceea ce vor. Alinturile lor iesite din comun nu vor fi pe placul celor din jur.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Leu

Dragi LEI, daca sunt printre voi nativi care isi cauta perechea, ei bine, astazi Cupidon este la dispozitia voastra! Sansa de a intalni o persoana cu care sa aveti o chimie instantanee sunt foarte mari.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA au o slabiciune in fata cuiva iar asta ii cam consuma. Nu pot nicicum sa refuze aceasta persoana si se simt neputinciosi in fata ei.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Balanţă

O calatorie scurta pentru a iesi din rutina zilnica si a va pune ordine in ganduri este o idee excelenta, dragi BALANTE. Ati avut o perioada foarte plina si aveti nevoie de detasare ca de aer.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot pierde un bun la care tin foarte mult. Poate fi vorba de un lucru cu mare valoare sentimentala, asa ca pierderea ii va mahni pe acesti nativi.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII simt nevoia sa faca o schimbare, asa ca, o sesiune de shopping, o schimbare de look sau poate o calatorie intr-un loc pe care nu l-au vazut pana acum le va satisface nevoia de nou.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII starnesc interesul cuiva... cam nepotrivit. Fie este o persoana din cercul de prieteni, de la locul de munca sau... partenerul ori partenera unui prieten.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Vărsător

VARSATORII au totul sub control, sunt stapani pe ei, chiar daca sunt in jur persoane care incearca sa ii descurajeze. Au o energie pozitiva la cote maxime, care ii va ajuta sa treaca peste obstacole.

Horoscop dragoste 28 februarie 2019 Peşti

PESTII sunt... nehotaratii zodiacului astazi. Cand veseli, cand mohorati, cand sociabili, cand mai retrasi... ii asteapta o zi cu multe oscilatii emotionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 28 februarie 2019. Dacă îţi cauţi perechea, azi o găseşti