Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 28 ianuarie 2019. O poveste de iubire din trecut te bântuie

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019. Dacă vrei să mergi mai departe şi să dai şansă unei noi iubiri, trebuie să scapi de o poveste din trecut care te bântuie.

de Redactia Observator

la 28.01.2019, 09:23

Horoscopul dragostei 28 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019. Dacă vrei să mergi mai departe şi să dai şansă unei noi iubiri, trebuie să scapi de o poveste din trecut care te bântuie.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Berbec

Chiar daca uneori cea mai buna idee este sa lase lucrurile sa vina de la sine, astazi BERBECII sunt sfatuiti sa puna piciorul in prag si sa ceara cateva lamuriri partenerului.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Taur

TAURII sunt pe cale de a lua o decizie radicala in plan amoros, insa nu sunt atat de convinsi de ceea ce vor sa faca. Este vorba de o marturisire delicata sau chiar de o despartire.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Gemeni

GEMENII decid sa inlature din viata lor o persoana... toxica. Cineva incearca sa ii descurajeze la tot pasul si isi dau seama ca acest om nu le vrea in niciun caz binele.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Rac

Daca reusesc sa isi invinga timiditatea, RACII isi pot lua inima in dinti si sa faca o marturisire de care s-a temut. Astrele le rezerva mari surprize in cadrul unei intalniri romantice.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Leu

LEII simt nevoia de afectiune din partea partenerului, de marturisiri si confirmari ca povestea lor de dragoste este neschimbata.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Feioară

Mici certuri cu persoana iubita astazi pentru FECIOARE. Nu este cazul sa va faceti griji, astrele spun ca sunt discutii trecatoare, insa trebuie sa lasati de la voi pentru ca norii negri sa se risipeasca.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA sunt incercati de un sentiment de neincredere in partener. Au impresia ca acesta le ascunde ceva si pun la cale un plan sa isi seama ce.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot intalni o persoana speciala astazi, insa sunt inca ancorati intr-o poveste de iubire mai veche. Astrele ii sfatuiesc sa puna capat fostelor relatii, inainte de a da o sansa altei persoane.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Săgetător

Si SAGETATORII se confrunta cu incertitudini in plan amoros. Ba se declara multumiti de ceea ce au, ba si-ar dori mai mult, ba vor sa puna capat relatiei, ba sa continue povestea, sunt nehotarati.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Capricorn

Chiar daca este uneori dureros, marturisirea adevarului este cea mai sanatoasa decizie intr-o relatie, dragi CAPRICORNI. Va simtiti cu musca pe caciula cu ceva si ar fi bine sa ii spuneti partenerului ce ati facut.

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Vărsător

O zi foarte buna pentru VARSATORI in plan sentimental, dar si in relatiile cu cei din jur. Ajutorul oferit mai demult cuiva la nevoie li se poate intoarce astazi inzecit. 

Horoscop dragoste 28 ianuarie 2019 Peşti

O problema de sanatate ii poate indispune pe nativii PESTI, insa astrele spun ca nu sunt motive mari de ingrijorare, doar sa acorde mai multa atentie efortului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 28 ianuarie 2019. O poveste de iubire din trecut te bântuie