Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 29 ianuarie 2019. Iubirea mai primeşte o şansă

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019. Dacă eşti într-o relaţie, o şansă în plus pentru iubirea voastră. Dacă eşti singur, apare partenerul mult visat.

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 18:58

Horoscopul dragostei 29 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019. Dacă eşti într-o relaţie, o şansă în plus pentru iubirea voastră. Dacă eşti singur, apare partenerul mult visat.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Berbec

O zi cu multa tensiune pentru BERBECI in relatia cu persoana iubita. Decat sa dea curs discutiilor aprinse, ar fi mai bine ca acesti nativi sa petreaca ziua singuri, meditand.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Taur

O zi cu o sansa mare in dragoste pentru TAURI. Fie vorbim de o consolidare a relatiei pe care o au, fie nativii singuri isi pot gasi perechea mult dorita.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Gemeni

Schimbari benefice pentru nativii GEMENI in plan amoros, dar si pentru ei insisi. Comunicarea directa cu cei din jur si expunerea nemultumirilor vor da roade. 

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Rac

RACII, pe de alta parte, traiesc momente de cumpana in relatia lor. Ceva nu mai merge asa cum trebuie, iar incercarile de a remedia situatia par ca nu dau niciun rezultat.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Leu

Un cumul de sentimente pentru LEI astazi. Trec foarte repede de la o stare la alta, sunt usor instabili emotional, asta din cauza multitudinii de evenimente in viata lor. 

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA sunt tentati sa refuze astazi orice fel de intalniri. Si nu este un lucru rau, au nevoie de intimitate pentru a-si da seama de anumite lucruri.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Balanţă

BALANTELE pot afla un secret mai putin placut despre persoana iubita, lucru care sa care sa dea nastere unor discutii neplacute. Astrele spun insa ca e ceva trecator.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot trai un moment extrem de important in povestea lor de dragoste, ceva care sa ii faca sa isi aprecizeze mult mai mult partenerul de viata.

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Săgetător

Autoritatea SAGETATORILOR in fata persoanei iubite o poate distanta pe aceasta. Mare atentie la atitudine si la cum va alegeti cuvintele. 

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt legati de o poveste mai veche de dragoste, insa e drept ca nici nu vor sa renunte, chiar daca asta le face rau. 

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Vărsător

VARSATORII primesc o veste care anunta un eveniment ce va necesita toata atentia lor. Noutatile ii vor entuziasma si greu isi gasesc rabdarea pana la acel moment. 

Horoscop dragoste 29 ianuarie 2019 Peşti

PESTII vor ca ei sa se ocupe de toate planurile in cuplu, parca nu au suficienta incredere in capacitatea persoanei iubite de a se descurca, lucru ce poate isca mici neplaceri pentru aceasta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 29 ianuarie 2019. Iubirea mai primeşte o şansă