Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 3 decembrie 2018. O poveste de iubire se termină nu tocmai frumos

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018. O voce interioară îndeamnă la finalul unei poveşti de iubire. Atenţie, e posibil să nu se termine tocmai frumos.

de Redactia Observator

la 03.12.2018 , 07:37

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018. O voce interioară îndeamnă la finalul unei poveşti de iubire. Atenţie, e posibil să nu se termine tocmai frumos.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Berbec

BERBECII tind sa se preocupe numai de cariera astazi si si-ar putea neglija relatia cu cei dragi. Li se recomanda sa acorde atentie si timpului petrecut cu familia sau cu persoana iubita.

Horoscopul dragostei 3 decembrie 2018
Vezi și

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Taur

TAURII primesc mai multa atentie decat de obicei din partea celor dragi, iar asta ii face sa se simta importanti. O opinie din partea persoanei iubite ii poate scoate dintr-o incurcatura.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Gemeni

Nativii GEMENI pun piciorul in prag si iau o decizie care poate fi dureroasa, insa benefica pe termen lung. Au trait in ultima vreme o stare emotionala care i-a consumat foarte mult. 

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Rac

RACII au o zi excelenta in plan sentimental. Relatia cu persoana iubita pare ca merge ca pe roate, lucru care ii tine cu zambetul pe buze intreaga zi. 

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Leu

Nativii LEU isi iau inima in dinti si ii fac partenerului de viata o marturisire care le va imbunatati semnificativ relatia. Vor afla ca sinceritatea si comunicarea de care s-au cam temut pana acum sunt ingredientele cheie. 

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE sunt sfatuite sa isi urmeze instinctul in relatia cu partenerul de viata. Se pot trezi intr-o situatie care sa ii faca nesiguri pe sentimentele fata de persoana iubita.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Balanţă

BALANTELE pot trai o dezamagire care sa ii dea peste cap. O persoana draga in care aveau mare incredere le poate insela asteptarile.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII sunt astazi unii dintre cei mai norocosi nativi. Cineva le e alaturi la fiecare pas, lucru care le va da sentimentul ca nimic nu este imposibil.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Săgetător

Mai multe optiuni in plan amoros pentru SAGETATORI ii pot face sa se simta usor confuzi in privinta sentimentelor. Sunt sfatuiti sa stea putin de vorba cu ei insisi si sa isi dea seama de ce simt cu adevarat.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Capricorn

O voce interioara ii indeamna pe CARPRICORNI sa puna capat unei povesti, fie ca vorbim de o relatie amoroasa sau de o prietenie. Simt ca ceva nu e in regula si vor sa scape de sentimentul de nesiguranta.

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Vărsător

Cineva cu intentii nu tocmai bune le da tarcoale VARSATORILOR. Sunt sfatuiti sa nu impartaseasca oricui planurile sau secretele lor, pentru ca ar putea avea de suferit. 

Horoscop dragoste 3 decembrie 2018 Peşti

PESTII sunt gata sa faca un sacrificiu pentru binele relatiei cu persoana iubita. Apar ceva obstacole in povestea lor de dragoste si ar face orice pentru a salva lucrurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 3 decembrie 2018. O poveste de iubire se termină nu tocmai frumos