Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 3 martie 2019. Doar un noroc uriaş mai salvează relaţia

Horoscop dragoste 3 martie 2019. Astrele spun ca povestea de iubire e pe cale sa se incheie si ca doar un noroc urias mai poate salva lucrurile.

Horoscopul dragostei 3 martie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 3 martie 2019. Astrele spun ca povestea de iubire e pe cale sa se incheie si ca doar un noroc urias mai poate salva lucrurile.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Berbec

BERBECII sunt intr-un continuu "du-te - vino", de dimineata pana seara. Vor sa profite de aceasta zi libera asa ca isi fac tot felul de planuri si se intalnesc cu persoane dragi pe care nu le-au vazut de mult.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Taur

O poveste ce pare din exterior doar o simpla prietenie, s-ar putea ca pentru TAURI sa fie ceva mai mult. Vestea proasta este ca sentimentele sunt doar de o parte si nu impartasite de ambele persoane.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Gemeni

GEMENII ar putea simti ca un prieten foarte drag... le ascunde ceva. Li se recomanda totusi sa nu actioneze in acest sens, sa nu il provoace la o discutie pana nu au dovezile necesare.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Rac

RACII ar putea decide sa elimine niste persoane toxice din viata lor. Au impresia ca prietenia cu acestea ii tine pe loc si nu le permite sa evolueze in plan personal.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Leu

O zi dedicata familiei si numai familiei pentru LEI. In privinta catorva nativi, vorbim de planuri si vesti foarte importante, poate fi vorba chiar de casatorie sau aparitia unui copil.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Fecioară

FECIOARELOR li se poate intampla astazi ceva de care isi vor aduce aminte muuulta vreme de acum. Vorbim de o intalnire, de o veste, de ceva ce va avea clar un impact in viata lor. 

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Balanţă

BALANTELE simt ca e musai sa faca ceva sa isi repare relatia cu jumatatea lor... insa eforturile par a fi in zadar. Astrele spun ca povestea lor e pe cale sa se incheie si ca doar un noroc urias mai poate salva lucrurile.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot avea o revelatie astazi. Acesti nativi pot purta o discutie cu o persoana mai in varsta, care sa le schimbe serios perceptia asupra multor lucruri si relatii din viata lor.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Săgetător

O situatie neprevazuta le da peste cap toate planurile SAGETATORILOR, dar se vor adapta rapid. Sunt favorizati insa in plan amoros. Este posibil sa aiba parte de o marturisire pe care au tot asteptat-o.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt bulversati de reaparitia unei persoane in viata lor. E vorba de cineva de care au facut mari eforturi sa se rupa, insa sentimentele de dragoste fata de aceasta i-au tinut mereu pe loc.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Vărsător

Pentru VARSATORI se anunta o adevarata sarbatoare astazi. Celebreaza un moment special in viata lor, la care vor lua parte toti cei pe care ii iubesc.

Horoscop dragoste 3 martie 2019 Peşti

PESTILOR  li se recomanda sa evite micile discutii in contradictoriu cu persoana iubita, pentru totul ar putea degenra intr-un adevarat scandal, unde se vor spune... lucruri grele care vor naste regrete mai tarziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 3 martie 2019. Doar un noroc uriaş mai salvează relaţia