Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 30 ianuarie 2019. O poveste de iubire în care te arunci cu capul înainte

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019. Raţiunea a pierdut, ţi s-au aprins călcâiele şi te arunci cu capul înainte într-o poveste de iubire.

de Redactia Observator

la 30.01.2019, 09:21

Horoscopul dragostei 30 ianuarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019. Raţiunea a pierdut, ţi s-au aprins călcâiele şi te arunci cu capul înainte într-o poveste de iubire.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Berbec

BERBECII ar face bine sa acorde mai multa atentie sanatatii. Niste probleme mai vechi, netratate la timp le pot da batai de cap. 

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Taur

TAURII risca sa isi supere partenerul de viata cu atitudinea lor usor egoista. Putin mai multa generozitate si afectiune pentru persoana iubita nu ar strica. 

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Gemeni

GEMENII sunt impresionati de inteligenta unei persoane noi intalnite si pot simti chiar sentimente mai profunde decat o simpla admiratie. 

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Rac

Optimismul RACILOR este demn de invidiat astazi. Traiesc o zi plina de energie pozitiva si multe zambete, iar starea lor buna va influenta si relatia cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Leu

LEII sunt tentati sa se arunce cu capul inainte intr-o poveste de dragoste, dupa ce li s-au aprins calcaiele dupa cineva. Astrele ii sfatuiesc totusi sa fie putin rationali.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Fecioară

O veste trista le poate pica precum un trasnet FECIOARELOR. Acesti nativi pot fi cuprinsi de un sentiment de gol si de tristete.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Balanţă

Este o zi excelenta pentru BALANTE sa poarte o discutie serioasa cu persoana iubita. Lucrurile nu au fost prea roz in ultima vreme pentru acesti nativi.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Scorpion

SCORPIONII pot fi surprinsi cu gesturi tandre din partea persoanei iubite, lucru care sa le ia gandul de la grijile care ii macina de cateva zile. 

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Săgetător

SAGETATORII sunt nevoiti sa dea ceva explicatii in fata persoanei iubite. Prinsi in alte probleme, si-au neglijat partenerul, iar distanta creata poate isca discutii.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Capricorn

CAPRICORNII au pretentii tot mai mari in privinta alegerii unui partener. Daca nu invata sa accepte ca oamenii au si defecte, risca sa ramana singuri. 

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Vărsător

Nativii VARSATOR pot afla astazi, dintr-o banala intamplare, cine le este prieten si cine le poarta sambetele. Este o zi foarte buna pentru concluzii si decizii in plan personal.

Horoscop dragoste 30 ianuarie 2019 Peşti

PESTII se zbat pentru o cauza in care pare ca doar ei cred. Nu se lasa insa descurajati de retinerile celor din jur, ci aleg sa se ghideze dupa instinct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 30 ianuarie 2019. O poveste de iubire în care te arunci cu capul înainte