Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 30 mai 2019. O nouă şansă cu un om la care ţi-a rămas demult sufletul

Horoscop dragoste 30 mai 2019. Un om care a plecat demult se întoarce şi e posibil să primeşti o nouă şansă, mai ales că ţi-a rămas sufletul la el.

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 07:39

Horoscopul dragostei 30 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 30 mai 2019. Un om care a plecat demult se întoarce şi e posibil să primeşti o nouă şansă, mai ales că ţi-a rămas sufletul la el.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Berbec

Dragi Berbeci, astazi o sa scapati de o apasare de pe suflet cu un simplu telefon, sau dati un mesaj si se clarifica o situatie care v-a tinut intr-o stare de nemultumire vreme indelungata.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Taur

Iar Taurilor li se vor aprinde calcaiele dupa o persoana care le da tarcoale de ceva vreme, dar abia acum au ochi pentru acea persoana. 

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, la voi pare sa fie sarbatoare in fiecare zi, in perioada asta, cerul e generos si o sa iesiti cu prietenii, chiar si mai departe de casa, pe la diverse evenimente festive.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Rac

Racii devin extrem de interesanti pentru sexul opus.  Lucrurile vor fi extraordinar de frumoase pe plan sentimental, iar asta ii va multumumi nespus.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Leu

Dragi Lei veti fi nevoiti să renuntati la orice fel de angajamente care vă îngrădesc libertatea. Există posibilitatea să aveti discutii contradictorii cu persoanele mai în vârstă din familie.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Fecioară

Fecioarele sunt mana larga! Astazi vor sa isi impresioneze partenerii, fie cu un buchet imens de flori, fie cu o bijuterie pretioasa.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Balanţă

Dragi Balante, o persoana de care va era dor o sa va caute si puteti relua o relatie pe care ati intrerupt-o o vreme.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Scorpion

Scorpionii sunt în căutarea initimitătii. Se simt ciudat în spatii mari si vor căuta intimitatea din sânul familiei. In general se vor îndrepta către un cerc restrâns.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Săgetător

S-ar putea ca Sagetatorii sa pregateasca astazi diverse specialitati culinare, mai ales ca diseara se anunta oaspeti. Pot fi colegi de la locul de munca sau niste rude mai indepartate. 

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Capricorn

Si Capricornii vor fi  rasfatati astazi. Partenerul de viata s-a gandit sa ii scoata la plimbare, la un concert sau pot lua cina intr-un loc foarte romantic.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Vărsător

Dragi Varsatori ati putea avea o zi bună, dacă nu vă lăsati atât de usor cuceriti de emotiile negative. Solutia este foarte simplă, deoarece vă puteti sustrage din toate discutiile de astăzi.

Horoscop dragoste 30 mai 2019 Peşti

In viata nativilor Pesti este posibil sa revina o persoana de care au fost multa vreme atasati sufleteste si este posibil sa isi mai acorde o sansa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 30 mai 2019. O nouă şansă cu un om la care ţi-a rămas demult sufletul